Meedoen aan de foto7weekse 2017-02-24T13:41:17+00:00

Doe mee aan de Foto7weekse

Na de Foto7daagse waarbij je iedere dag een opdracht kreeg kan je nu ook mee doen aan de Foto7weekse. Een langere periode bezig zijn met fotografie. Je wordt gedwongen om anders te kijken naar de wereld om je heen en leert ook nog beter fotograferen. In een kleine groep kan je onderling elkaars foto’s bespreken en er wordt ook 3 keer een video gemaakt waarin de foto’s door mij besproken worden. De prijs om mee te doen is slechts €29,-

fotoweekse-vierkant

Doe mee met de “Royal Edition” Foto7weekse (start 27 april 2017)

Wat krijg je als je mee doet aan deFoto7weekse?

  • In de 7 weken krijg je voortdurend opdrachten, in totaal 12 stuks. Je krijgt deze interessante opdrachten toegezonden via de mail.
  • Je krijgt exclusieve toegang tot een besloten Facebookgroep, hier kan je je foto’s plaatsen en elkaar commentaar en complimenten geven.
  • Ik kom 3 keer bij je exclusief op visite om over de gemaakte foto’s te spreken. Ik doe dat middels een video die je gewoon in je eigen tijd terug kan kijken. Ik geef dan opmerkingen over de verschillende foto’s die in de groep voorbij zijn gekomen in de Foto7weekse. Ik doe dat zoals ik dat ook doe in mijn ‘live’ cursussen en workshops. Je krijgt dan tips en trucs van me waardoor je foto’s nog beter zullen worden. Deze video is niet live en je kan hem bekijken wanneer jij wilt
  • Maximale deelname per groep is 36 deelnemers
  • De volgende editie van de Foto7weekse start op 27 april 2017 (de Royal edition!)

De prijs voor deelname aan deze Foto7weekse is slechts €29-.

Nadat je je aangemeld hebt en de betaling verwerkt is, krijg je toegang tot de Facebookgroep en worden de mails met de opdrachten toegezonden. De beoordelingsvideos volgen gedurende de Foto7weekse.

Waarom een workshop volgen bij Mischa de Muynck / HeelHollandFotografeert?
Dat leg ik je hier uit.

Doe mee met de “Royal Edition” Foto7weekse (start 27 april 2017)

foto7weekse royal edition

Wanneer is de Foto7weekse?
De eerstvolgende editie van de Foto7weekse start op 22 april 2017 (Dat is de Royal Edition)

Wie is Mischa de Muynck
Ja, ik kan me voorstellen dat je ook wel even wil weten wie ik ben. Ik ben dus Mischa de Muynck, fotograaf en fotografiedocent. Ik ben al docent sinds 2007 en geef ieder jaar vele cursussen voor beginners en gevorderden. Ook organiseer ik diverse speciale fotografie workshops en kan je met me op fotoreis. Door al die jaren ervaring kan ik wel zeggen dat ik je goed kan begeleiden in de fotografie. Wil je referenties? Kijk hier maar eens.

Hoe doe ik mee?
Je krijg in totaal 12 keer een opdracht in de mail. Je gaat met je camera, mobiele telefoon of welke plaatjesmaker dan ook op pad. Je maakt je foto en zet deze in de besloten Facebookgroep.

Wat als ik geen tijd heb?
Das zonde natuurlijk, maar dan maak je een keer geen foto. Je krijgt geen straf hoor…

Krijg ik ook tips en trucs?
Ja, die krijg je tijdens de video’s, maar ik wijs je ook op handige artikelen en in de groepen onderling worden ook veel tips uitgewisseld. Je leert er dus iedere dag van.

Hoe zit dat met die video?
Ik ga de foto’s die in de Facebook groep staan bespreken en neem dit op. Per groep doe ik dat tijdens het project 3 keer. Op die manier kan je mijn commentaar op de foto’s terug kijken. Ik bespreek de foto’s en geef veel tips om de foto’s te verbeteren. Ik doe dat dagelijks ‘live’ in mijn cursussen en nu dus via een opgenomen video over de foto’s van de Foto7weekse.

Hoe lang ben ik er mee bezig?
Als je slim bent reserveer je tijd per week voor de opdrachten. Op die manier wordt je een steeds betere fotograaf. Mijn advies zou zijn om toch wel een uurtje per opdracht uit te trekken. Meer kan natuurlijk altijd en als het nodig is minder ook.

Doe mee met de “Royal Edition” Foto7weekse (start 27 april 2017)

Reacties

Reageer