Partner worden van HeelHollandFotografeert en Mischa de Muynck Fotografie?

portret-mischa

De websites die mijn eigendom zijn:
www.heelhollandfotografeert.nl (met doorverwijzingen vanaf diverse andere domeinnamen zoals fotodoen.nl, foto7daagse.nl, foto7weekse.nl. fotocursuszeeland.nl en nog meer domeinnamen)

www.magnek.nl waar het blog-gedeelte met de informatieve artikelen staan

www.fotovakanties.nl (.be/.com/.net)

www.fotograferenmetjemobiel.nl

www.3×50.nl

Samenwerken op verschillende manieren

Samenwerken is op verschillende manieren mogelijk. Ik kan advertenties opnemen op de verschillende websites die ik beheer, ik kan namens een bedrijf een training verzorgen. Ook kan ik een artikel schrijven in de vorm van een editorial, een advertorial of een productreview. Maar ook een winactie is een goede manier om uw product onder de aandacht te brengen en onder het publiek van HeelHollandFotografeert bekend te maken.

Wel is het van belang dat ik achter een product of een dienst sta en dat het product of dienst gerelateerd is aan fotografie. Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Ik heb een behoorlijk bereik met de verschillende websites die ik beheer (10000+ pageviews per maand). Naast de websites heb ik op Facebook 5300+ volgers en een stuur maandelijks een nieuwsbrief naar 7500+ lezers. Deze mensen hebben allemaal als interesse de fotografie. (peildatum december 2016)
In 2016 deden 5000 mensen mee met de Foto7daagse.
Enkele malen per jaar verzorg ik verschillende fotoreizen die bij uitstek kunnen dienen voor het testen van verschillende fotografie gerelateerde zaken.
Samenwerken hoeft overigens niet veel te kosten, als mijn publiek er wat aan heeft dan werk ik graag samen met je. Een voorbeeld is het bedrijf Shoot&Hang dat de prijs verzorgt voor de maandelijkse foto-opdracht. Een ander voorbeeld is de samenwerking die ik heb met Sigma, Speciaal voor Sigma verzorg ik jaarlijks een aantal workshops.

Heb je interesse in samenwerken, neem dan vooral contact met mij op middels onderstaand formulier.

Mischa de Muynck Fotografie is te vinden in Kortgene (Zeeland)
KvK: 20168420

Reacties

Reageer