HeelHollandFotografeert bestaat 10 jaar!

In 2007 mocht ik mijn eerste fotocursus verzorgen. Ik had niet durven dromen dat 10 jaar later HeelHollandFotografeert zou bestaan met heel veel cursussen, workshops en fotografievakanties. Het les geven is ontzettend leuk, de fotografie veranderd continu en steeds meer mensen willen mooie foto’s maken. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag zijn.

Ik heb dit te danken aan jullie, mijn bestaande en komende cursisten. Ook als je alleen maar mee doet aan een gratis fotoproject zoals de Foto7daagse help je mij ontzettend. Daarom geef ik in 2017, tijdens mijn 10-jarig bestaan, extra kortingen.

De eerste actie is om verschillende komende workshops met 10% korting aan te bieden. Wil je één van deze workshops volgen? Als je boekt in februari of maart dan krijg je 10% korting met de actiecode jarig

Deze actie is geldig op de volgende workshops en fotoprojecten:

Workshop Lightroom, 4+11 maart 2017 in Breda

Workshop Avondfotografie, 31 maart 2017 in Vlissingen

Workshop Architectuur, 27 mei 2017 in Rotterdam

Deelname aan het Fotojaar dat start op 22 april 2017

De korting is geldig op bovenstaande workshops en geldig ‘zolang de voorraad strekt’. Is een workshop vol, dan heb je pech. Om de korting te krijgen gebruik je de code jarig bij het afrekenen. Je kan dan een code invullen en dan wordt de korting van 10% direct verrekend. De korting is niet in combinatie met eventueel andere aanbiedingen te gebruiken.  

Reacties

Reageer