Maak je herinneringen nog mooier!

Iedere dag maak je herinneringen, fijne momenten. Foto’s hebben daar een bijzondere rol in. Dat weet jij natuurlijk al lang. Want hoe leuk is het om naar oude foto’s te kijken. Die vakantie, de kinderen, een leuke dag of andere bijzondere gebeurtenissen. Een goede foto maakt die herinnering nog mooier, maakt ze nog bijzonderder. HeelHollandFotografeert helpt ook jou om die herinneringen nog mooier te maken, want de mooiste herinneringen maak jij zelf!

NIEUWE DATA FOTO7WEEKSE EN FOTOJAAR! 

Je leert het meeste door te doen!
Er zijn nieuwe data voor de start van de Foto7weekse en het Fotojaar. Blijf bezig met je fotografie én krijg tips en trucs om nog mooiere foto’s te maken. Inclusief video-feedback op jouw foto’s!

meer informatie over de Foto7weekse
meer informatie over het Fotojaar

BINNENKORT
Starten de volgende cursussen en workshops waar nog plaatsen beschikbaar voor zijn. Wil je de geheel lijst van komende workshops en cursussen bekijken, kijk dan hier bij de agenda.

Fotocursus op locatie

De fotocursussen en fotografie workshops op locatie van HeelHollandFotografeert. Deze worden gedurende het hele jaar op verschillende locaties verzorgd.

cursussen en workshops op locatie
fotocursus op locatie1

Online fotocursus

De beste manier om in je eigen tijd en tempo te studeren. Jij gaat aan de slag waar en wanneer jij wilt. De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde fotografen. Niet tevreden? Geld terug!

alle online fotocursussen
Inloggen voor cursisten

Online fotografie challenges

Wil je bezig blijven met je fotografie? Volg dan een online foto challenge van HeelHollandFotografeert. Doe gratis mee aan de Foto7daagse en Fotodoen. Of kies voor de Foto7weekse of het Fotojaar.

alle fotografie challenges

HeelHollandFotografeert Webwinkel

HeelHollandFotografeert verkoopt geen camera’s en accessoires. Maar wel producten en e-books om van jou een betere fotograaf te maken. Denk dan aan de geweldige complete sets van Situatiekaarten en Fotokaarten. Fotografie samengevat voor in je fototas. Op deze manier heb je altijd je eigen fotocoach bij je.

Bezoek de HeelHollandFotografeert winkel

Wat vinden deelnemers van HeelHollandFotografeert

Geweldige workshop

“Wat een geweldige Workshop Roofvogels en Uilen fotografie hebben we gehad! Zoveel van je geleerd Mischa, we komen gauw nog een keer een workshop doen, zo inspirerend en we zijn dolblij met de mooie foto’s die we gemaakt hebben.”
Marieke

Een superdag

Het was een superdag. Veel geleerd en door je enthousiasme en duidelijk uitgelegde vakkennis ben ik aangestoken met het “lange sluitertijden” virus ;-). Mij zie je zeker terug.”
Hans

Zeer verzorgd

“Uw levendige motivatie naar de fotografie toe is zo sterk dat het zelfvertrouwen bij de cursisten er onbewust ook ingroeit en u ondersteunt elk sprenkeltje enthousiasme met aandacht voor elke cursist. De organisatie en omkadering qua ontvangst is zeer verzorgd en warm gastvrij, en bij dit alles weet u het zo te doen dat er geen enkele minuut verloren gaat.”
Rita

Deelnemers geven HeelHollandFotografeert op Facebook een geweldige beoordeling van 4,9 van 5 sterren.
Op Trustpilot krijgt HeelHollandFotografeert een ‘uitstekend’ beoordeling van 4,8 van 5 sterren.