Contact opnemen met Mischa

Je wilt wat vragen, een cursus of workshop boeken of hebt een opmerking.

Je kan me via onderstaand formulier een bericht sturen. Ik probeer alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Wil je me liever even spreken, dat kan ook. Vul dan ook het formulier in, zet je telefoonnummer er bij en op welke moment ik je kan bellen. Ik probeer je dan zo snel mogelijk te bellen.

Let op, tijdens de Foto7daagse krijg ik veel vragen waar het antwoord al in de FAQ te vinden is. Ik verzoek je dan ook als je een vraag hebt over de Foto7daagse daar eerst te kijken.

Heb je een vraag? Een grote kans dat je vraag beantwoord wordt bij de veelgestelde vragen.
is dat niet zo? Vul dan vooral het onderstaande formulier in:

Let op, tijdens de Foto7daagse krijg ik veel vragen waar het antwoord al in de FAQ te vinden is. Ik verzoek je dan ook als je een vraag hebt over de Foto7daagse daar eerst te kijken.

Even een kleine opmerking: Ik probeer alle vragen te beantwoorden, maar dat lukt niet altijd binnen een uur. Heb dus even geduld als je contact met me opneemt, het streven is om je binnen 24 uur te antwoorden.

BELLEN?

Bel je liever? Dat kan ook. Maar besef je, ik ben heel vaak bezig met een workshop of een cursus. Ik kan dus vaak mijn telefoon niet opnemen.

Dit is mijn telefoonnummer: 06-51305374 (vanuit het buitenland is dat +31651305374)

Bel me en kan ik niet opnemen? Ik ben namelijk vaak bezig met een cursus of workshop. Stuur me dan een whatsappje. Geef daar dan aan wanneer en hoe ik je kan bereiken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Over HeelHollandFotografeert

HeelHollandFotografeert / Mischa de Muynck fotografie is gevestigd op het onderstaande adres.

Hoofdstraat 40
4484CG, Kortgene (Zeeland)

Workshops worden op verschillende plaatsen verzorgd.

Let op, ik heb een kantoor/workshopruimte aan huis. Maar alleen op afspraak.

KvK-nummer: 20168420
BTW-nummer: NL001755773B95