Bam!

Ineens is de wereld anders. Het Corona virus waart rond en dat heeft impact op ons allemaal. Misschien werk je wel in één van de belangrijke sectoren en hou je maar net je hoofd boven water door de drukte en stress. Of misschien zit je wel thuis, verplicht thuiswerken. Of misschien thuis zonder opdrachten en inkomen.

Natuurlijk neemt HeelHollandFotografeert ook maatregelen. De cursussen, workshops en masterclasses in deze periode worden beperkt verzorgd en altijd met de RIVM maatregelen die bij deze situatie horen.

Om de pijn te verzachten en mensen de mogelijkheid te geven om bezig te blijven tijdens vrijwillige of gedwongen thuiszitten heb ik besloten om voorlopig 25% korting te geven op de de online cursussen. Het gaat dan om de volgende cursussen:

De complete online fotocursus. Normale prijs is €119,- maar nu dus voor €79,- (LET OP, dit is 33% korting)

De online cursus Lightroom. Normale prijs is €99,- maar nu dus voor €74,25

De online cursus Photoshop. Normale prijs is €59,- maar nu dus voor €44,25

De online flitscursus. Normale prijs is €79,- en nu dus voor €59,25

En de online masterclass de Ultiem scherpe foto voor geen €60,- maar slechts €45,-

 

En helemaal veel korting als je Photoshop en Lightroom samen aanschaft. Dan betaal je slechts €89,25 (in plaats van €158,-)

Natuurlijk kan je je ook gratis vermaken met Fotografie, je kan kijken naar deze gratis minicursus fotografie , of deze inspiratie-serie of je doet mee aan FotoDoen

 

Wat je ook doet, zorg voor jezelf en pas op!

 

Mischa van HeelHollandFotografeert