Cursus of workshop flitsen

Leren flitsen met de flitser van je camera of een losse opzetflitser (ook wel reportageflitser genoemd) is echt niet moeilijk. Als je maar weet hoe licht zich gedraagt en hoe je dat licht in jouw voordeel gebruikt. Een goede (online) cursus of workshop leert je de flitser te gebruiken zoals je eerder niet voor mogelijk hield. Je leert het licht echt te beheersen met deze cursus flitsen van HeelHollandFotografeert.

Kies voor een workshop op locatie of een online cursus flitsfotografie

Bij HeelHollandFotografeert heb je opties! Je kan kiezen om een geheel verzorgde flits workshop van een dag te volgen. In één dag gaan we in een kleine groep aan de slag met flitsfotografie en leer je de ins en outs van flitsen in deze cursus. De dag is compleet en natuurlijk inclusief uitgebreide verzorging voor de inwendige mens.

Studeer je liever in je eigen tijd en tempo? Kies dan voor de complete online flitscursus van HeelHollandFotografeert. Je leert in deze online cursus flitstechniek om de flitser te gebruiken zonder dat je foto’s er geflitst uit zien. Deze online flitscursus is opgebouwd uit logische modules die je in je eigen tijd en tempo bekijkt. Wil je een video (terug)kijken, dat kan gewoon waar en wanneer jij maar wilt. Zo heb je altijd de beschikking over de kennis die je nodig hebt om het licht  en het flitslicht te beheersen

Of je nu kiest voor de workshop op locatie of de online cursus, de basis is belangrijk!

We starten altijd met de basis, de theorie van het licht. Want als je weet hoe licht zich gedraagt, maak je daar goed gebruik van. Je leert over intensiteit, kwaliteit en kleur van het licht. Hoe zet je het licht naar je hand? De zeer goed gewaardeerde workshop flitsfotografie die ik al jaren verzorg is ook de basis van deze online cursus flitsen.

Moeilijk? Duur? Dacht het niet!

Veel mensen denken dat flitsen moeilijk is… En dat je er dure apparatuur voor nodig hebt, en grote studio’s. Ik laat je zien dat de reportageflitser of opzetflitser een geweldige manier is om kwalitatief perfect licht te maken. Tijdens de flitscursus gebruik ik bijvoorbeeld huis- tuin en keukenzaken om dat licht nog mooier te maken. Simpel is het devies. Zodat iedereen dit toe kan passen en geweldige flitsfoto’s maakt.

Alles over de workshop flitsen op locatie
Alles over de online flitscursus

WAT VINDEN DEELNEMERS VAN DEZE FLITSCURSUS?

Duizenden mensen hebben inmiddels cursussen gevolgd bij HeelHollandFotografeert. Niet voor niets scoort HeelHollandFotografeert een 4,8 van 5 sterren op Trustpilot

De cursus flitsfotografie in een dag gevolgd bij Mischa van HeelHollandFotografeert
Een hele leerzame en leuke cursus, gegeven in de Zeeuwse bibliotheek in Middelburg. Met eerst theorie over het flitsen en de gebruikte accessoires hiervoor, en daarna gelijk aan de slag. Veel geleerd, nog enthousiaster over fotografie! Een aanrader, super workshop!”

Milou

Zeer duidelijk

Zeer duidelijke en interessante cursus. Alles komt aanbod om zelf aan de slag te gaan.
Vooral de uitleg wat licht doet was voor mij zeer interessant, ook de korte voorbeelden video’s.
prima cursus

Jozef

Een aanrader

Deze cursus flitsen brengt op begrijpelijke en eenvoudige wijze de basis principes van het flitsen bij.
Ik begrijp nu veel beter de werking van het licht! Een aanrader.

Marjon

Duidelijk uitgelegd

Ik heb de workshop flitsen gevolgd. Ik ben er veel wijzer uit geworden, alles wordt stap voor stap duidelijk uitgelegd . Ook goed dat je nog een hele tijd kan terug kijken. Top! Ik ga er zeker nog volgen .

Caroline

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al bijna 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef al meer dan 14 jaar fotografiecursussen. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd.

Mijn begin en mijn fouten met licht
Ook ik ben ooit begonnen met fotografie en met flitsen. En ook bij mij waren de foto’s plat en hard. Mijn toenmalige docent adviseerde lichtsterke lenzen aan te schaffen. Fijn advies qua lens, maar niet qua licht. Ik kwam er namelijk achter dat licht een foto maakt. En als je dat licht ken manipuleren, kan helpen, je foto’s een stuk beter worden. Dat dus!

Ik laat je in de workshop flitsfotografie en de online flitscursus zien hoe jij controle pakt over het licht. Door in de cursus flitsen bestaand licht met flitslicht te combineren op jouw manier bepaal jij waar het licht in een foto is en waar niet. Zo maak je je foto’s een stuk interessanter.