De docenten van  HeelHollandFotografeert

Mischa van HeelHollandFotografeert, foto gemaakt door Angélique Lapré van Fotograafangelique.nl

Mischa de Muynck

Mischa is de founder en eigenaar van HeelHollandFotografeert.

Mischa is opgeleid als fotograaf aan de Kunstacademie AKV|St. Joost. Mischa verzorgt naast veel cursussen en workshops ook de administratie voor de cursussen en workshops.

Als fotograaf heeft Mischa vele jaren ervaring, maar als fotografie-coach nog meer. Al tijdens zijn studie op de kunstacademie starte hij met les geven en dat is nooit meer gestopt. Mischa verzorgt ook het online gedeelte van HeelHollandFotografeert een organiseert fotografie-evenementen als de Foto7daagse en 3×50.

Mischa is in te huren als spreker, coach en inspirator.

Kaat Stieber

Als je het over Fine Art fotografie hebt, dan heb je het over Kaat Stieber (Hellevoetsluis, studio in Rotterdam). Kaat verzorgt ook met veel plezier de masterclass fine art voor HeelHollandFotografeert.

Kaat Stieber Exposeert wereldwijd, heeft meerdere internationale awards en publicaties  op haar naam staan. Haar werk wordt verkocht in verschillende galerieën in Nederland en New York en op kunstbeurzen in verschillende landen. Kaat Stieber is de winnares van de ‘Grote Paul’ Fotoprijs in 2020. Prominente fotografen zoals Paul Huf, Erwin Olaf, Anton Corbijn, Rineke Dijkstra, en Stephan Vanfleteren hebben deze prijs in het verleden ontvangen.

Elke foto die zij maakt, is een verbeelding van verhalen in haar hoofd waar verleden, heden en surrealisme samenkomen. Hierin proef je haar Nederlandse identiteit, haar voorliefde voor de oude Hollandse meesters en haar jarenlange ervaring in de theaterwereld. Elke foto bouwt zij haast schilderachtig op, waarbij ze zelf handmatig kostuums, decors en achtergronden maakt.

Pas als de foto lijkt op het oorspronkelijke verhaal in haar hoofd, is ze tevreden.

Arnoud van de Weerd

Arnoud van de Weerd vindt het heerlijk om met zijn camera buiten te zijn. Daar maakt hij vooral landschapsfoto’s, stadsgezichten en foto’s met een lange sluitertijd. De verwondering voor zijn omgeving probeert hij vast te leggen door zaken als compositie, kleur en lichtval op een mooie manier te combineren.

Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat hij er dan vaak op uit trekt. Zijn ervaringen verwoordt hij in artikelen op diverse internetfora en zijn foto’s zijn gepubliceerd in enkele fotobladen en leerboeken. Voor HeelHollandFotografeert verzorgt Arnoud de online cursus landschapsfotografie en vanaf het najaar van 2002 ook de basiscursus fotografie in Weesp.

Wil je meer foto’s zien van Arnoud, bekijk dan zeker zijn website eens.

Hans Balk

Hans Balk

Hans Balk is gegrepen door de fotografie. Het is elke keer weer een uitdaging om van alledaagse dingen geen clichefoto te maken, maar te proberen een gevoel of gedachte op te roepen. In sommige gevallen wordt een bepaald object niet of nauwelijks bekeken, maar kan op zo een manier gefotografeerd worden dat het een gevoel begint op te roepen en waarde krijgt. ‘The ordinary evolves into something special’ . Het mooiste van fotograaf zijn is als je met je foto een beleving kunt doorgeven aan de kijker. Een foto is goed als het verbeeldt wat je voelt. Je kunt er zo ontzettend veel mee vertellen. Hans heeft zich de laatste jaren voornamelijk gericht op portretfotografie (in studio of op locatie), landschapsfotografie en groepsfotografie. Daarnaast kan je bij Hans ook terecht voor productfotografie en is hij altijd wel bezig met diverse projecten.

Voor HeelHollandFotografeert verzorgt Hans de basiscursus fotografie in Uitgeest

Wil je meer weten over Hans en zijn werk, bekijk dan zeker zijn website eens.

Mouloud Jerfi

Mijn naam is Mouloud: Ik ben een gediplomeerde fotograaf, ik heb de foto-vakopleiding afgerond, daarnaast heb ik diverse fotografiecursussen gevolgd. Ik heb inmiddels 10 jaar ervaring als professionele fotograaf. Via mijn camera ontmoet ik mensen en leg ik verhalen en ervaringen vast. Het unieke karakter van ieder via foto’s tot uitdrukking laten komen, dat is wat fotografie voor mij een grote passie maakt. Diversiteit aan thema’s en verhalen: Portretten, zakelijke fotografie/brandingfoto’s, portfolio/castingshoots in de studio of op locatie. Naast fotograferen, begeleid ik graag groepen als individuele fotografen in hun ontwikkeling rondom fotografie.

Voor HeelHollandFotografeert verzorgt Mouloud de basiscursus fotografie in Zoetermeer

Wil je meer weten over Mouloud en zijn werk, bekijk dan zeker zijn website eens.

Jij hier?

HeelHollandFotografeert is altijd op zoek naar iets speciaals. 

HeelHollandFotografeert staat voor kwalitatief hoge cursussen en workshops. Alleen als de kwaliteit van een workshop goed genoeg is komt die in aanmerking om het HeelHollandFotografeert kenmerk te hebben. Ben jij die persoon die een geweldige en unieke cursus aan kan bieden? Stuur me een bericht en we overleggen.