De docenten van  HeelHollandFotografeert

Mischa van HeelHollandFotografeert, foto gemaakt door Angélique Lapré van Fotograafangelique.nl

Mischa de Muynck

Mischa is de founder en eigenaar van HeelHollandFotografeert.

Mischa is opgeleid als fotograaf aan de Kunstacademie AKV|St. Joost. Mischa verzorgt naast veel cursussen en workshops ook de administratie voor de cursussen en workshops.

Als fotograaf heeft Mischa vele jaren ervaring, maar als fotografie-coach nog meer. Al tijdens zijn studie op de kunstacademie starte hij met les geven en dat is nooit meer gestopt. Mischa verzorgt ook het online gedeelte van HeelHollandFotografeert een organiseert fotografie-evenementen als de Foto7daagse en 3×50.

Mischa is in te huren als spreker, coach en inspirator.

Kaat Stieber

Als je het over Fine Art fotografie hebt, dan heb je het over Kaat Stieber (Hellevoetsluis, studio in Rotterdam). Kaat verzorgt ook met veel plezier de masterclass fine art voor HeelHollandFotografeert.

Kaat Stieber Exposeert wereldwijd, heeft meerdere internationale awards en publicaties  op haar naam staan. Haar werk wordt verkocht in verschillende galerieën in Nederland en New York en op kunstbeurzen in verschillende landen. Kaat Stieber is de winnares van de ‘Grote Paul’ Fotoprijs in 2020. Prominente fotografen zoals Paul Huf, Erwin Olaf, Anton Corbijn, Rineke Dijkstra, en Stephan Vanfleteren hebben deze prijs in het verleden ontvangen.

Elke foto die zij maakt, is een verbeelding van verhalen in haar hoofd waar verleden, heden en surrealisme samenkomen. Hierin proef je haar Nederlandse identiteit, haar voorliefde voor de oude Hollandse meesters en haar jarenlange ervaring in de theaterwereld. Elke foto bouwt zij haast schilderachtig op, waarbij ze zelf handmatig kostuums, decors en achtergronden maakt.

Pas als de foto lijkt op het oorspronkelijke verhaal in haar hoofd, is ze tevreden.

Rem van den Bosch

Rem is een ‘creatieve geest’ en beeldmaker. Hij verzorgt ook met veel enthousiasme de masterclass portretfotografie voor HeelHollandFotografeert.

Geboren op 23 augustus 1974: Mens, vader, levensgenieter, globetrotter, beeldend kunstenaar, fotograaf. Studeerde in 2000 af van Kunstacademie St. Joost te Breda en heeft sindsdien een actieve beroepspraktijk als beeldmaker. Van vrij werk tot werk in opdracht. Uitgangspunt is dat liefde voor beeld voorop staat.

Rem biedt de mogelijkheid om de dagelijkse realiteit vanuit een ander perspectief te ervaren; als geen ander heeft hij het vermogen een fotografische transformatie voort te brengen. De naam ‘Van den Bosch’ en zijn handelsmerk ‘transformatie’ zijn dus in één adem te noemen; een typische expressie waarin hij een beroep doet op zowel de waarneming als het gevoel van de toeschouwer of daar juist op schokkende wijze afstand van doet.

Rem heeft als fotograaf mooie series op zijn naam staan. A Muse a Day waar hij 365 dagen op pad ging om een naaktfoto te maken, maar ook het project Zeeuws Meisje dat geëxposeerd werd in New York tijdens de Four Freedoms Awards.

Rem’s website is hier te vinden

Jan de Carpentier

Jan de Carpentier verzorgt voor HeelHollandFotografeert de masterclass architectuur in Antwerpen

Jan de Carpentier,  23 juli 1958, sinds 1987 professioneel fotograaf met een passie voor Architectuur en culinaire fotografie.
Vanaf 1993 werkzaam bij Limit Fotografie in Goes waarvan de laatste 7 jaar als eigenaar.
Opdrachtgevers voor architectuurfotografie zijn onder andere:
Rabobank, VKP Bouw, Maat Architecten Rotterdam, Fraanje , Architecten Alliantie Goes, Archikon Goes, Kort Geijtenbeek Zierikzee, Bouwbedrijf vd Linde, Roos Ros architecten, Rothuizen architecten, Buro Salt, De Hoop Terneuzen, B+O Architects Meppel & Vivace

Dit is de website van Limit Fotografie

Arnoud van de Weerd

Arnoud van de Weerd (1978) vindt het heerlijk om met zijn camera buiten te zijn. Daar maakt hij vooral landschapsfoto’s, stadsgezichten en foto’s met een lange sluitertijd. De verwondering voor zijn omgeving probeert hij vast te leggen door zaken als compositie, kleur en lichtval op een mooie manier te combineren.

Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat hij er dan vaak op uit trekt. Zijn ervaringen verwoordt hij in artikelen op diverse internetfora en zijn foto’s zijn gepubliceerd in enkele fotobladen en leerboeken. Voor HeelHollandFotografeert verzorgt Arnoud de online cursus landschapsfotografie.

Wil je meer foto’s zien van Arnoud, bekijk dan zeker zijn website eens.

Jij hier?

HeelHollandFotografeert is altijd op zoek naar iets speciaals. 

HeelHollandFotografeert staat voor kwalitatief hoge cursussen en workshops. Alleen als de kwaliteit van een workshop goed genoeg is komt die in aanmerking om het HeelHollandFotografeert kenmerk te hebben. Ben jij die persoon die een geweldige en unieke cursus aan kan bieden? Stuur me een bericht en we overleggen.