Foto7daagse VIP

De Foto7daagse is een gratis evenement om aan mee te doen. Ik vind dat heel erg belangrijk en de Foto7daagse zal ook altijd op die manier laagdrempelig blijven. Toch begrijpt iedereen dat gratis eigenlijk niet bestaat. Het verzenden van alleen al de duizenden emails vóór, tijdens en na de Foto7daagse kost een aardige cent. Daarnaast ben ik vele uren bezig om alles in goede banen te leiden.

Mijn missie is om mensen beter te laten fotograferen, of je nu een beginnende of een (ver)gevorderde fotograaf bent. Ik doe dat door verschillende cursussen, workshops te verzorgen. Maar ook door online projecten zoals de Foto7weekse of het Fotojaar.

Als je er voor wilt zorgen dat de Foto7daagse kan blijven bestaan, dan kan je me helpen. Dat kan door een cursus of een workshop bij mij te boeken. Of door Foto7daagse VIP te worden. Als je Foto7daagse VIP wordt, dan krijg je als eerste te horen wanneer de volgende Foto7daagse is én mag je een voorstel doen voor een opdracht.
VIP wordt je al voor het luttele bedrag van €10,-. Geef je meer? Dan krijg je een mooie afdruk, een online begeleidingssessie of een paar uur beter leren fotograferen in een stad naar keuze voor 1 of 2 personen. Hieronder zie je de verschillende beloningen staan.

VIP

10-40
  • Je mag een onderwerp voorstellen voor de volgende Foto7daagse

Vip 50

50
  • Je mag een foto kiezen op formaat 10×15 Je krijgt hem ingelijst thuisbezorgd

VIP 75

75
  • Online sessie van een uur om je fotografie te verbeteren

VIP 125

125
  • Je mag een foto kiezen op formaat 20×30 Je krijgt hem ingelijst thuisbezorgd

VIP 500

500
  • Live sessie voor 1 of 2 personen in een stad naar keuze

meer uitleg over de VIP-beloningen

ALLE VIPS:

Alle VIP’s krijgen deze beloning: Je bent tot aan de volgende Foto7daagse VIP. Je maakt de Foto7daagse mede mogelijk en mag volgend jaar een opdracht inleveren. Alle VIP’s mogen dat en ik kies één van die opdrachten. Ook krijg je als VIP als eerste te horen wanneer de volgende Foto7daagse is.
De laagste prijs voor het VIP-zijn voor een jaar kost minimaal €5,-. Wil je meer betalen, dat kan in veelvouden van €5,-.

VIP10:

Als je een bedrag betaalt van minimaal 10 euro of een veelvoud dan krijg je als eerste te horen wanneer de volgende Foto7daagse is én mag je volgend jaar een opdracht inleveren. Alle VIP’s mogen dat en ik kies één van die opdrachten

VIP50:

Als je een bedrag betaalt van 50 euro krijg je een ingelijste en gesigneerde afdruk op het formaat 10×15. Je kan op deze pagina bekijken welke afdrukken allemaal mogelijk zijn. De afdruk wordt bij je thuis afgeleverd in Nederland. Voor verzending naar het buitenland is een toeslag.

VIP75:

Als je een bedrag betaalt van 75 euro krijg je een sessie van een uur via internet waarbij ik je help in je fotografie. Ik kan je foto’s of portfolio bespreken of je website. Of ik geef je instructie over een stukje techniek van de fotografie of nabewerken van je foto’s. Wat jij wilt, als het maar met fotografie te maken heeft. De dag en tijd van de sessie is in overleg.

VIP125:

Als je een bedrag betaalt van 125 euro krijg je een ingelijste en gesigneerde afdruk op het formaat 20×30. Je kan op deze pagina bekijken welke afdrukken allemaal mogelijk zijn. De afdruk wordt bij je thuis afgeleverd in Nederland. Voor verzending naar het buitenland is een toeslag.

VIP500:

Als je een bedrag betaalt van 500 euro krijg je een live training van mij voor 1 of 2 personen van 3 uur in een stad naar keuze (keuze uit Rotterdam, Breda, Antwerpen, Gent, den Haag, den Bosch). We gaan fotografisch de stad in en ik help je om je fotografie te verbeteren. Natuurlijk drinken we ook nog wat. De dag en tijd van de sessie is in overleg.