De Foto7daagse 2017-04-23T10:16:45+00:00

De Foto7daagse

De Foto7daagse van 2017 was van 16-22 april 2017 en is dus weer klaar. Op deze pagina kan je alle opdrachten en de nazorg nalezen. In 2018 is er weer een Foto7daagse. 

In 2017 deden 5500 mensen mee aan de Foto7daagse. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe datum én kans maken op het verzinnen van één van de opdrachten? Wordt dan Foto7daagse VIP.

Het doel van de Foto7daagse is om met elkaar plezier te hebben met fotografie. Het is leuk als we de Foto7daagse met zoveel mogelijk mensen gaan doen, nodig dus vooral al je vrienden uit om mee te doen.

Kan je niet wachten tot er weer een Foto7daagse is? Je kan altijd meedoen aan FotoDoen!

foto7daagse-vierkant

Wil je weten waarom ik de Foto7daagse organiseer? Dat leg ik hier aan je uit.

De veelgestelde vragen over de Foto7daagse kan je op deze pagina vinden.

Meedoen aan de Foto7daagse

Schrijf je in en je doet mee met de Foto7daagse, een fotoreis van een week. Let op, als je in 2017 mee hebt gedaan zijn je gegevens bekend en krijg je vanzelf de berichten over de Foto7daagse.
BELANGRIJK: ZET ONDERSTAAND VINKJE AAN ALS JE MEE WILT DOEN!

Ik wil graag

De ‘kleine’ lettertjes: Als je inschrijft krijg je mails van me. Deze mails gaan over de Foto7daagse en over fotografie. Tijdens de Foto7daagse is dit dagelijks, en de frequentie daarna is veel lager. Je kan jezelf altijd weer uitschrijven voor deze mails. De organisator van de Foto7daagse, Mischa de Muynck Fotografie, respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Mischa de Muynck Fotografie zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen.

Als je meedoet met de Foto7daagse kan je dit verwachten

Je gaat een week lang aan de slag met fotografie. En we streven om dat met zoveel mogelijk mensen tegelijk te doen. In 2016 deden maar liefst 5000 mensen mee!

Je krijgt iedere ochtend rond 6 uur een opdracht in de mail. Vervolgens kan je aan de slag. Iedere dag rond 13:00 komt op deze pagina de nieuwe opdracht online en op deze pagina kan je ook de vorige opdrachten bekijken.

Dagelijks maakt iedereen een foto die past bij de foto-opdracht die je via de mail toegestuurd krijgt. Die foto deel je op het internet waardoor je van elkaar kan zien wat je met de opdracht gedaan hebt.

Hoeveel tijd dat kost? Je mag er zo lang over doen als je wilt, maar probeer een kwartier per dag te spenderen aan de opdracht.

De Foto7daagse wordt in 2018 voor de vijfde keer georganiseerd door HeelHollandFotografeert.

Je gebruikt een camera, welke dat maakt niet uit. Het kan een dure spiegelreflex zijn met alles er op en er aan, maar ook een simpele compactcamera of de camera op je mobiele telefoon. De beste camera is immers de camera die je ter beschikking hebt.

Dagelijks deel je de foto op het internet. Dat kan op Facebook, Twitter, Google+, Instagram etc. etc. Als je maar zorgt dat je de hashtags #f7d en #foto7daagse gebruikt. Door deze hashtag kan je de foto’s van anderen goed vinden.

En ik ben Mischa, als je meer over mij wilt weten dan kan je dat hier vinden.

Wil je ook meedoen? Hierboven staat een inschrijfformulier waardoor je vanzelf mee gaat doen. Je ontvangt dan tijdens de Foto7daagse iedere dag een foto-opdracht in je mailbox.

Vergeet niet om dit project te delen, hoe meer mensen meedoen hoe leuker dit project is!

Reacties

Reageer