Een niveau verder in je fotografie

Je bent al een tijdje bezig met je fotografie maar bent op het punt gekomen dat je eigenlijk niet meer weet hoe je verder moet. Waar zit er nog groei? Wat wil je nu precies met je fotografie?

Misschien heb je al diverse workshops gevolgd, is je ‘rugzak’ met techniek gevuld, maar weet je niet wat je er nu concreet mee moet of wilt.

Of je weet wel wat je wilt, maar je weet even niet hoe je dat moet doen.

In deze gevallen kan ik je weer op weg helpen met een jaar van intensieve persoonlijke begeleiding. Ik help je daarbij uit je comfortzone en je kan hierdoor de foto’s/serie gaan maken die al langer in je hoofd zit.
We starten dat jaar met een uitgebreid gesprek over jouw mogelijkheden en stellen het raamwerk op voor het plan waar je jezelf een jaar lang mee bezig zal houden. In dat jaar volgen er vaker één op één gesprekken die je helpen om het einddoel te bereiken. Ook kan je gebruik maken van het volgen van één of meerdere workshops én je kan gebruik maken van mijn expertise gedurende een hele dag. Aan het einde van het jaar is het streven om het plan rond te hebben en te eindigen met iets tastbaars zoals een expositie of een boek.

De beginsessie vind bij voorkeur plaats in mijn workshop-ruimte in Kortgene. In overleg kan ik naar jou toe komen. De start en eindsessie zijn 3 uur lang, de overige bespreeksessies zijn 1,5 uur lang. Deze sessies kunnen via skype plaatsvinden. De dag begeleiding is 6 uur op afspraak op een doordeweekse dag en is van 10-16 uur. Ik reis als gewenst naar je toe waarbij ik maximaal 300 km rijdt. Als ik meer kilometers moet rijden dan doen we dit in overleg.
De workshop naar keuze mag je gebruiken voor een door jou gewenste bestaande workshop (op basis van beschikbaarheid). Je kan er ook voor kiezen om deze om te wisselen in twee sessies extra begeleiding van 1,5 uur per stuk.

Aan het einde van het jaar heb je een project waar je trots op kan zijn. Je hebt een tastbaar resultaat en weet hoe je een project goed aan kan pakken.

Als je deze sessies los zou boeken betaal je ruim €1100,- voor dit gehele pakket. Het gehele pakket is nu voor een prijs van €695,- aan te schaffen. Indien gewenst is dit te splitsen in 3 termijnen van €239,-
Jouw jaar van begeleiding kan op ieder gewenst moment starten. Als je onderstaand formulier invult neem ik contact met je op om door te spreken wat we gaan doen en hoe.

Inclusief zijn alle sessies. Niet inbegrepen zijn de eventuele afdrukken, eten, drinken en reis- en parkeerkosten.

Waarom een workshop volgen bij Mischa de Muynck / HeelHollandFotografeert?
Dat leg ik je hier uit.

Wil je deze sessies met bijvoorbeeld z’n tweeën volgen dan is er een aantrekkelijke korting mogelijk. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Neem contact met me op voor deze intensieve begeleiding

 

Verification

Reacties

Reageer