Een beetje nazorg voor jou en mij

Goedemorgen fotograaf

Klaar, we zijn klaar… Het was weer een hele leuke week met heel veel, verrassende, mooie, ontroerende, interessante en gave foto’s. Mijn complimenten aan iedereen die één of meer foto’s heeft gemaakt tijdens deze Foto7daagse.

Het is altijd weer een berg werk om alles op tijd klaar te hebben. Ik doe de Foto7daagse alleen en ben er dus al een half jaar vooraf mee bezig. Verzinnen van de opdrachten, maken van de video’s etcetera. Maar de berg werk staat zeker in verhouding van het plezier dat de Foto7daagse geeft.

Een kleine korte video waarin ik jullie bedank.

Klik op bovenstaand plaatje om de video te bekijken of via deze link

Geen opdracht dus meer vandaag. Het is op, de 7 dagen zijn voorbij.

Je hebt de smaak te pakken hoop ik. Hebt je camera weer eens opgepakt en afgestoft of je hebt je camera nog vaker beet gehad. Hoe dan ook, als het goed is heb je ervaren dat het leuk is om met die camera en fotografie aan de slag te gaan. Dat je met je camera herinneringen maakt of herinneringen juist nog mooier maakt. Dat is mijn motto, maak je herinneringen nog mooier met nog mooiere foto’s.

Wil je wat voor mij terugdoen?

Brutaal om te vragen hè… Ik vraag je nu gewoon om wat voor mij te doen nadat ik wat voor jou heb gedaan.

Wat kan je voor mij doen? Je kan natuurlijk Foto7daagse VIP worden. Als Foto7daagse VIP zorg je dat de Foto7daagse voor iedereen gratis blijft. Voor een bedrag vanaf €5,- ben je al VIP.

Of je schrijft een leuke 5 sterren recensie op Google of op Trustpilot. Kost jou niet meer dan een paar seconden en het helpt mij. Heb je ideeën ter verbetering van de Foto7daagse? Dan hoor ik die natuurlijk graag. Mail me gewoon.

Of volg een cursus of workshop bij mij

Je kent me nu een beetje. In het echt ben ik overigens nog veel leuker :)

De cursussen en workshops die ik verzorg zijn van uitermate hoge kwaliteit. dat zie je terug in de reviews. Waarom die kwaliteit zo hoog is? Omdat ik wil dat mensen niet alleen wat leren tijdens een cursus, maar het moet ook een leuke tijd zijn. En dat kan dus gewoon! Dat bewijzen de vele reviews op Trustpilot wel.

Een paar voorbeelden van cursussen en workshops:

In Blijdorp een dag in de dierentuin fotograferen op 10 september 2022. Ik ben die dag je fotografie coach en ik help je op allerlei manieren om je foto’s nog beter te maken.

Wil je betere en mooiere Zwart-wit foto’s maken? De workshop zwart-wit is nog even weg, want pas in december, maar nu al reserveren is korting pakken!

Of je gaat mee fotograferen met je mobiel, in Rotterdam. dat doen we op 25 juni.

Of volg een online cursus. Die volg je in je eigen tijd en tempo en waar jij maar wilt. 

De online cursus fotografie is de manier om de uitgebreide basis, de techniek, je camera te leren kennen. Vanaf nu maak jij ook de mooiste foto’s. Nu met aantrekkelijke combinatiekortingen.

Wil jij je foto’s bewerken en je foto’s goed beheren. Dus nooit meer je foto’s kwijtraken? En efficient en effectief je foto’s bewerken? Dan volg je de online cursus Lightroom 

Of je wilt controle over het licht. Dat doe je met een flitser. Lijkt moeilijk, is het niet, dat wordt wel duidelijk in deze online cursus flitsfotografie.

Meedoen met de Foto7weekse

Als je niet genoeg kan krijgen van deze opdrachten, dan is er de Foto7weekse. Tijdens de Foto7weekse krijg je in 7 weken in totaal 12 opdrachten. Je hebt dus de tijd voor iedere opdracht. En ik maak 3 keer een video waarin ik jouw foto’s bespreek. Geef je tips en trucs aan de hand van jouw foto’s. En de kosten van deelname aan de Foto7weekse zijn slechts €35,-

Alle informatie over de Foto7weekse en direct inschrijven

De opdracht van gisteren, zwart-wit

Iedere dag maak ik een kort overzicht van wat foto’s die mij opvielen. Ik zie niet alle foto’s en maak dus echt een overzichtje dat zeker niet compleet is. gewoon een leuk overzicht, misschien zit jouw foto er wel bij? Die video bekijk je hier.

Haal mensen over om ook mee te doen:

Hoe meer mensen mee doen hoe leuker de Foto7daagse is. Maak je omgeving attent op het feit dat je meedoet aan de Foto7daagse en probeer ze (onder zachte dwang) over te halen om ook mee te doen. Het bekijken van elkaars foto’s en dus zien hoe iemand anders zijn wereld beleeft is een heel leuk onderdeel van de Foto7daagse. Volgend jaar is er gewoon weer een Foto7daagse. Je kan nu maar alvast ingeschreven zijn :)

Over Mischa:

Ik ben dus Mischa van HeelHollandFotografeert.

Mijn missie is om mensen vaker en mooiere foto’s te laten maken. Want mooiere foto’s maken mooiere herinneringen. En ik help je daar graag bij op verschillende manieren waaronder het organiseren van deze gratis Foto7daagse.

Door bewust te fotograferen kijk je anders naar de wereld om je heen. Dat maakt dat je diezelfde wereld als veel mooier gaat ervaren. Ik ervaar dat dagelijks, nu jij nog!