De 10e Foto7daagse, opwarmer

Goedemorgen fotograaf

Komende zondag starten we met de Foto7daagse. Het is de 10e Foto7daagse, ik neem dus een taartje zondag :)

Zondagochtend rond 6 uur krijg je de eerste opdracht in de mail. Ik leg dan uit hoe & wat. Ik maak voor iedere opdracht een korte video met de opdracht en wat tips in de richting van de dagelijkse opdracht.

Maar dat is zondag, vandaag is het nog vrijdag. En we gaan vandaag en morgen een beetje opwarmen. Dat doen we met de “opwarmer”

Afijn. Hieronder de video. Klik op de afbeelding of de link onder de afbeelding om de video te bekijken.

Klik op bovenstaand plaatje om de video te bekijken of via deze link

De opwarm-opdracht is dus:

“Dit wil ik laten zien”

De Foto7daagse gaat over het maken van nieuwe, verse foto’s. Vanaf zondag maak je dus bij iedere opdracht een nieuwe foto. Voor deze opwarm-opdracht die vandaag en morgen is, hoeft dat nog niet (mag wel natuurlijk). Van belang is dat je ‘wat laat zien’. Dat kan met een nieuwe foto, maar mag deze keer ook een archief-foto zijn waar je trots op bent. Dat wil je laten zien.

Hoe pak je het nu aan?

In 7 stappen van deze opdracht naar de volgende opdracht? Van LEZEN naar DENKEN, naar DOEN en DELEN en uiteindelijk KLAAR. Dat heb ik allemaal in deze 7 dagelijkse stappen van de Foto7daagse beschreven. Daar staan ook de veelgestelde vragen over de Foto7daagse.

Vandaag deel je je foto’s met de hashtags: #f7d #foto7daagse #heelhollandfotografeert en de hashtag #ditwiliklatenzien

Doe je mee met de super workshop Roofvogels?

Volgende week vrijdag, 10 juni, is het de workshop roofvogels fotograferen in Dinteloord. Dat is een uitgestelde workshop. Die workshop zou namelijk een paar weken geleden zijn. Maar toen was het net heel erg nat die dag. Dus deze workshop is een paar weken verhuisd. En daarom zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar. Echt maar een paar… Kijk hier voor meer info.
istie nu vol? Geen stress, doe je lekker mee in oktober. Kan je de hele zomer uitkijken naar de leukste workshop.

Haal mensen over om ook mee te doen:

Hoe meer mensen mee doen hoe leuker de Foto7daagse is. Maak je omgeving attent op het feit dat je meedoet aan de Foto7daagse en probeer ze (onder zachte dwang) over te halen om ook mee te doen. Het bekijken van elkaars foto’s en dus zien hoe iemand anders zijn wereld beleeft is een heel leuk onderdeel van de Foto7daagse. Ook nu we al bijna gestart zijn, kunnen mensen zich nog inschrijven en gewoon meedoen.

Over Mischa:

Ik ben dus Mischa van HeelHollandFotografeert.

Mijn missie is om mensen vaker en mooiere foto’s te laten maken. Want mooiere foto’s maken mooiere herinneringen. En ik help je daar graag bij op verschillende manieren waaronder het organiseren van deze gratis Foto7daagse.

Door bewust te fotograferen kijk je anders naar de wereld om je heen. Dat maakt dat je diezelfde wereld als veel mooier gaat ervaren. Ik ervaar dat dagelijks, nu jij nog!