De 10e Foto7daagse, dag 4

Goedemorgen fotograaf

Vandaag mag je inschrijven voor het vervolg van de Foto7daagse. Dat is de Foto7weekse. Deze Foto7weekse start op 25 juni en dat is de Zwoele Zomer-editie. Tijdens de Foto7weekse krijg je in 7 weken in totaal 12 opdrachten. En ik maak 3 x een video waarin ik feedback geef op je foto’s.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf je snel in. Alle informatie en direct inschrijven doe je hier op de website.

Dan opdracht 4, we zijn halverwege de Foto7daagse vandaag. En het is de 10e Foto7daagse, tijd voor?

Klik op de afbeelding of de link onder de afbeelding om de video te bekijken.

Klik op bovenstaand plaatje om de video te bekijken of via deze link

De vierde opdracht van de 10e Foto7daagse is dus:

“Feest”

Vierde Foto7daagse opdracht, vier de… Snappie?

Neem de tijd voor deze opdracht, lekker zen…

Van mij mag je de polonaise lopen, een feesthoedje halen of serpentines. En ik vind ook dat jij zelf mag weten wat je vanavond wil eten. En als dat pannenkoeken met frietjes is, prima. Of gerookte zalm met banaan, ook goed. Het is ook jouw feest! Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd hoe je het aanpakt vandaag. Laten we er sowieso een feest van maken.

Vandaag deel je je foto’s met de hashtags: #f7d #foto7daagse #heelhollandfotografeert en de hashtag #feest

Hoe pak je het nu aan?

In 7 stappen van deze opdracht naar de volgende opdracht? Van LEZEN naar DENKEN, naar DOEN en DELEN en uiteindelijk KLAAR. Dat heb ik allemaal in deze 7 dagelijkse stappen van de Foto7daagse beschreven. Daar staan ook de veelgestelde vragen over de Foto7daagse.

Vandaag deel je je foto’s met de hashtags: #f7d #foto7daagse #heelhollandfotografeert en de hashtag #verstilling

De foto’s van gisteren, Verstilling:

Iedere dag kijk ik naar heel veel foto’s. Ik zie ze ook niet allemaal, maar wel een berg. En ik haal er daar een paar van uit die ik achter elkaar zet in één video-overzicht. Die video bekijk je hier. Als jouw foto er niet bij zit, krijg je er in ieder geval inspiratie van.


Haal mensen over om ook mee te doen:

Hoe meer mensen mee doen hoe leuker de Foto7daagse is. Maak je omgeving attent op het feit dat je meedoet aan de Foto7daagse en probeer ze (onder zachte dwang) over te halen om ook mee te doen. Het bekijken van elkaars foto’s en dus zien hoe iemand anders zijn wereld beleeft is een heel leuk onderdeel van de Foto7daagse. Ook nu we al gestart zijn, kunnen mensen zich nog inschrijven en gewoon meedoen.

Over Mischa:

Ik ben dus Mischa van HeelHollandFotografeert.

Mijn missie is om mensen vaker en mooiere foto’s te laten maken. Want mooiere foto’s maken mooiere herinneringen. En ik help je daar graag bij op verschillende manieren waaronder het organiseren van deze gratis Foto7daagse.

Door bewust te fotograferen kijk je anders naar de wereld om je heen. Dat maakt dat je diezelfde wereld als veel mooier gaat ervaren. Ik ervaar dat dagelijks, nu jij nog!