Nazorg van de 11e Foto7daagse

Bedankt, bedankt, bedankt en nog eens bedankt. Ik wil jullie bedanken dat je mee hebt gedaan met deze editie van de Foto7daagse. Ik bedank jullie nog extra in de video hieronder.

Klik op bovenstaand plaatje om de video te bekijken of via deze link

De Foto7daagse is klaar. En ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie deelname aan deze fantastische fotografie challenge!

Het was geweldig om te zien hoe jullie met enthousiasme en creativiteit de verschillende opdrachten hebben uitgevoerd en jullie resultaten hebben gedeeld.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben gehad met het maken van de foto’s als ik met het verzinnen van de opdrachten en het bekijken van de resultaten.

Het was geweldig om te zien hoe iedereen zijn of haar eigen interpretatie gaf aan de opdrachten en op die manier een unieke stempel op deze fotografie challenge heeft gedrukt.

Je hebt laten zien dat fotografie een prachtige manier is om onze creativiteit te uiten en de wereld om ons heen te verkennen.

Ik hoop dat je nog lang plezier mag hebben van misschien wel nieuwe inzichten en vaardigheden. En dat je dit vasthoudt in je verdere fotografie avonturen.

Ik kijk er naar uit om jullie volgend jaar weer te zien bij de Foto7daagse!

Wil je me bedanken?

Dan kan je bijvoorbeeld Foto7daagse VIP worden. Voor het luttele bedrag van €10,- zorg je dat de Foto7daagse voor iedereen gratis is. Alle deelnemrs en ik bedanken je alvast.

Wat je ook kan doen is een leuke review schrijven, dat kost je niets. En kan helemaal gratis op Google of Trustpilot

Nog meer fotograferen?

Dat kan natuurlijk, en bij HeelHollandFotografeert is dat goed mogelijk. Je kan meedoen aan de Foto7weekse die komende zaterdag start. In 7 weken krijg je 12 opdrachten én ik maak 3x een video waarin ik je foto’s bespreek en je tips en trucs geef. Er zijn een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
We starten volgende week zaterdag, 22 april. Als dat te snel is, er start er ook eentje op 24 juni.

Online beter leren fotograferen

Een complete fotocursus, beter leren flitsen, leren hoe je de ultieme scherpe foto krijgt, alles over Lightroom en Photoshop, landschapsfotografie, druppels en splash. Het zijn allemaal online cursussen van zeer hoog niveau. En het voordeel van een online cursus van HeelHollandFotografeert is dat je deze volgt in je eigen tijd en tempo. Je kan vragen stellen en standaard heb je 3 jaar toegang tot een cursus. Maar op verzoek wordt dat zonder kosten verlengd. Dus geen gedoe met abonnementen.

Ik licht even kort een paar cursus uit en doe je een aantrekkelijk aanbod.

De Complete Online Fotocursus: 
De normale prijs van deze online fotocursus is €119,- maar nu schaf je deze cursus aan voor slechts €49,- .
En voor een kleine prijs extra schaf je ook nog die perfecte set Situatiekaarten aan. Dan weet je altijd wat je instellingen van je camera moet zijn.

Flitsen als een Baas

Denk je nog steeds dat flitsen moeilijk is en dat een geflitste foto’s niet mooi is? In deze online cursus leg ik je uit hoe je wél een mooie foto maakt én controle hebt over het licht.
Deze flitscursus schaf je normaal aan voor €79,- (of €87 inclusief een set kleurenfilters) maar alleen dit weekend krijg je extra korting. Gebruik de code Foto7daagse om €10,- korting te krijgen.

Altijd een scherpe foto?

Er zijn verschillende factoren die zorgen dat je foto NIET goed scherp is. In deze online masterclass leg ik alles uit over de ultieme scherpe foto en hoe jij die krijgt.  En ik verklap je nu alvast, je maakt die foto met de spullen die je nu hebt.

Ook op deze cursus krijg je €10,- korting met de kortingscode Foto7daagse
Dan betaal je dus €49,- in plaats van €59,-. Pak je voordeel

Het is er de tijd voor, Landschappen!

En weet je wat, het is er de tijd voor. Dus ook dit weekend krijg je korting op de online cursus landschapsfotografie. Hoe bereid je een goede landschapsfoto voor, wat is de techniek, uitvoering en waar let je op bij de nabewerking?

Ook op deze cursus krijg je €10,- korting met de kortingscode Foto7daagse
Dan betaal je dus €59,- in plaats van €69,-. Pak ook hier je voordeel.

Over Mischa:

Ik ben dus Mischa van HeelHollandFotografeert.

Mijn missie is om mensen vaker en mooiere foto’s te laten maken. Want mooiere foto’s maken mooiere herinneringen. En ik help je daar graag bij op verschillende manieren waaronder het organiseren van deze gratis Foto7daagse.

Door bewust te fotograferen kijk je anders naar de wereld om je heen. Dat maakt dat je diezelfde wereld als veel mooier gaat ervaren. Ik ervaar dat dagelijks, nu jij nog!