Opdracht 1 van de 11e Foto7daagse

Hallo Fotograaf

We zijn van start, de eerste opdracht van de 11 Foto7daagse is een feit. Kijk snel de video hieronder voor die eerste opdracht:

Klik op bovenstaand plaatje om de video te bekijken of via deze link

De eerste opdracht van deze Foto7daagse is dus:

“Rond”

Je maakt een ronde foto, een foto met iets dat rond is, misschien worden jouw winterbanden ook wel vervangen vandaag. Of kijk in je portemonnee, een muntje. Of een wereldbol, pizza of donut, een verkeersbord, rolletje plakband. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar jullie eerste ronde foto’s.

Hoe pak je het nu aan?

In 7 stappen van deze opdracht naar de volgende opdracht? Van LEZEN naar DENKEN, naar DOEN en DELEN en uiteindelijk KLAAR. Dat heb ik allemaal in deze 7 dagelijkse stappen van de Foto7daagse beschreven. Daar staan ook de veelgestelde vragen over de Foto7daagse.

Vandaag deel je je foto’s met de hashtags: #f7d #foto7daagse #heelhollandfotografeert en de hashtag #rond

Haal mensen over om ook mee te doen:

Hoe meer mensen mee doen hoe leuker de Foto7daagse is. Maak je omgeving attent op het feit dat je meedoet aan de Foto7daagse en probeer ze (onder zachte dwang) over te halen om ook mee te doen. Het bekijken van elkaars foto’s en dus zien hoe iemand anders zijn wereld beleeft is een heel leuk onderdeel van de Foto7daagse. Ook nu we al bijna gestart zijn, kunnen mensen zich nog inschrijven en gewoon meedoen.

Over Mischa:

Ik ben dus Mischa van HeelHollandFotografeert.

Mijn missie is om mensen vaker en mooiere foto’s te laten maken. Want mooiere foto’s maken mooiere herinneringen. En ik help je daar graag bij op verschillende manieren waaronder het organiseren van deze gratis Foto7daagse.

Door bewust te fotograferen kijk je anders naar de wereld om je heen. Dat maakt dat je diezelfde wereld als veel mooier gaat ervaren. Ik ervaar dat dagelijks, nu jij nog!