Opdracht 2 van de 11e Foto7daagse

Hallo Fotograaf

Zo, op 1e Paasdag krijg je van mij opdracht 2 van de Foto7daagse. En die opdracht komt niet zomaar uit de lucht vallen, alhoewel…

Klik op bovenstaand plaatje om de video te bekijken of via deze link

De tweede opdracht van deze Foto7daagse is dus:

“Stroom”

Elektriciteit stroomt en dat noemen we dus ook vaak stroom. Maar er stroomt meer, vloeistoffen kunnen stromen, denk aan een rivier of een waterval. Maar zoals je in de video zag, stroomt de koffie ook mijn kopje in.

En ik moet ineens denken aan niet zo lang geleden, toen er een stop doorsloeg omdat we teveel stroom gebruikten…

Hoe pak je het nu aan?

In 7 stappen van deze opdracht naar de volgende opdracht? Van LEZEN naar DENKEN, naar DOEN en DELEN en uiteindelijk KLAAR. Dat heb ik allemaal in deze 7 dagelijkse stappen van de Foto7daagse beschreven. Daar staan ook de veelgestelde vragen over de Foto7daagse.

Vandaag deel je je foto’s met de hashtags: #f7d #foto7daagse #heelhollandfotografeert en de hashtag #stroom

Druppels fotograferen?

Het past er wel bij, een foto van een druppel die in iets valt. En ik heb daar een mooie online cursus voor beschikbaar. Hoe moeilijk kan dat nu zijn? Nou, er zitten toch wel wat meer haken en ogen aan dan gewoon een aardbei in een bak melk gooien. Want je zal toch echt goed moeten timen én rekening houden met verschillende technische zaken.

In deze online workshop vertel ik je hoe je dat allemaal doet. En ik laat je zien hoe je dit met huis, tuin en keukenspullen doet.

ALLEEN VANDAAG KORTING! Normaal kost deze online cursus €32,-  Alleen vandaag slechts €25,- met de kortingscode stroom of direct met deze link.

Haal mensen over om ook mee te doen:

Hoe meer mensen mee doen hoe leuker de Foto7daagse is. Maak je omgeving attent op het feit dat je meedoet aan de Foto7daagse en probeer ze (onder zachte dwang) over te halen om ook mee te doen. Het bekijken van elkaars foto’s en dus zien hoe iemand anders zijn wereld beleeft is een heel leuk onderdeel van de Foto7daagse. Ook nu we al bijna gestart zijn, kunnen mensen zich nog inschrijven en gewoon meedoen.

Over Mischa:

Ik ben dus Mischa van HeelHollandFotografeert.

Mijn missie is om mensen vaker en mooiere foto’s te laten maken. Want mooiere foto’s maken mooiere herinneringen. En ik help je daar graag bij op verschillende manieren waaronder het organiseren van deze gratis Foto7daagse.

Door bewust te fotograferen kijk je anders naar de wereld om je heen. Dat maakt dat je diezelfde wereld als veel mooier gaat ervaren. Ik ervaar dat dagelijks, nu jij nog!