hallo fotograaf

Dat was het. Het is klaar, we zijn gefinisht.

7 Dagen lang was het de 7e Foto7daagse. Nou ja, op zaterdag begonnen we al een beetje met de opwarmer. vandaag dus geen opdracht. Nou ja, een kleintje in de video. Maar dus ook een iets latere mail.

Ik heb een korte video gemaakt met mijn idee over die afgelopen Foto7daagse:

 

Klik op bovenstaand plaatje om de video te bekijken of via deze link

Klaar dus. het was weer een geweldige reis van een week. Met mooie foto’s, gave foto’s, leuke foto’s, ontroerende foto’s en mooie verhalen. En ik wil jullie daarvoor bedanken, want ik kan dat allemaal wel verzinnen, zonder jullie is er gewoon geen Foto7daagse. Jullie maken de foto’s, de interactie en zorgen keer op keer voor verbazing.

Voor mij is het een drukke periode waarbij ik echt af en toe na moet denken over mijn eigen foto. Jullie denken natuurlijk dat ik de opdrachten vooraf al weet en me dus voor kan bereiden. Dat ik de opdrachten weet, dat klopt :)
Maar ik ben zo druk met de logistiek van de Foto7daagse dat ik echt pas op de dag nadenk over mijn foto.

Ik heb iedere dag een video gemaakt met foto’s die mij opvielen. Over die video was af en toe wat verwarring. Maar ik leg het nog maar een keer uit. In die video laat ik foto’s zien die mij zijn opgevallen. En ik zie echt niet alle foto’s. Er doen duizenden mensen mee, dus het is onmogelijk om ze allemaal te zien. Zit jouw foto dus niet in die video, dan wil dat niet zeggen dat jouw foto niet goed genoeg is.

De foto’s van gisteren met de opdracht “Spiegeling” die mij opvielen kan je overigens hier bekijken.

Klaar, wat nu?

Nou, ik doe het even een paar dagen rustig aan. even een paar dagen in een iets lagere versnelling. Niet te lang, want zaterdag start de Foto7weekse alweer.

Jij kan nog meedoen aan die Foto7weekse. Er zijn een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar en vol = echt vol. Tijdens de 7 weken van de Foto7weekse krijg je in totaal 12 opdrachten. Je zit in een kleine besloten Facebook groep waarin je met de andere deelnemers je foto’s deelt. Daarnaast maak ik 3 keer een video waarin ik feedback geef op de foto’s. Dit is een geweldige manier om 7 weken lang intensief met fotografie bezig te zijn én echt iets anders te doen dan je normaal doet

De week daarna start het Fotojaar. Doe je daaraan mee dan krijg je om de twee weken een opdracht. Je bent dus langer bezig en ook hier kom ik vaak langs om de foto’s van feedback en tips te voorzien

Zoals ik al in de video zei, ik denk dat voor veel mensen de vakantieperiode anders gaat verlopen dan gepland. En dat houdt voor veel mensen ook in dat ze minder fotograferen. Omdat er nu eenmal tijdens de vakantie veel gefotografeerd wordt. Laat dat niet toe, pak je camera geregeld. En wil je in deze periode wat leren? Kies dan voor één van de online cursussen die ik voor je heb. Ze zijn intensief en de lesstof wordt goed besproken. Ik heb mijn jarenlange ervaring in deze cursussen gestopt. Ik weet exact waar de vragen en problemen liggen van fotografen. Mijn cursussen en workshops krijgen niet voor niets continu extreem hoge cijfers bij Trustpilot.

Daarover gesproken. Je mag natuurlijk altijd een review schrijven op Trustpilot. Kost jou behalve een klein beetje tijd helemaal niets. Ik gaf jou de *****Foto7daagse*****, geef jij mij wat sterren terug? Je mag natuurijk ook Foto7daagse VIP worden. Dat kost je wel iets (al vanaf €5-), maar dan ben je ook Foto7daagse VIP. Wauw :)

Oké, ik ga er vandoor voor een paar dagen, even wat rustiger aan.  Ik hoop dat je een leuke 7 dagen hebt gehad en zien je graag bij een cursus, workshop of een volgende Foto7daagse. Want ook in 2021 is er weer een Foto7daagse!

Groeten,
Mischa
HeelHollandFotografeert

 

 

Bereid je extra goed voor

Wil je jezelf extra goed voorbereiden op allerlei fotografische situaties? Deze 28 Situatiekaarten zijn een geweldige hulp. Je kan ze voor een klein extra bedrag uitbreiden met de originele Fotokaarten

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. Deze 28 Situatiekaarten staan boordevol tips en trucs voor bijna iedere situatie. Ze helpen je echt om meteen aan de slag te gaan.

VANDAAG BESTELD = VANDAAG VERZONDEN

Meer informatie over de Situatiekaarten en direct bestellen

 

LET OP! Dit bericht is verzonden op maandag 25 mei 2020 in het kader van de Foto7daagse. Aanbiedingen zijn geldig op deze dag en wellicht enkele dagen daarna. Daarna kan het goed zijn dat prijzen gewijzigd zijn.