We zijn er klaar mee…

Goedemorgen fotograaf

Zo, de Foto7daagse is weer klaar. De extra Foto7daagse dus. Want over een tijdje is er weer een Foto7daagse. Maar dat doen we pas als we richting het voorjaar gaan. Wanneer precies? Dat zeg ik nog niet, maar de VIP’s weten dat als eerste. Ook VIP worden? Al vanaf €5,- steun je de Foto7daagse en zorg je dat iedere jaar de Foto7daagse voor alle deelnemers gratis is.

In 7 dagen 7 opdrachten, dat is best wel even aanpoten. Maar te doen, toch? Of was het toch drukker voor je dan gedacht? Geen probleem natuurlijk als het niet gelukt is. Als je maar één foto hebt gemaakt, dan ben ik al trots op je.

Foto’s maken herinneringen, kijk maar eens terug naar die vakantiefoto’s van 10 jaar geleden. En als je een beetje extra je best doet op het maken van een foto, dan worden die herinneringen nog mooier.

Mooiere en betere foto’s, die maak je zelf. En dat doe je met je camera, maar vooral door je kennis en ervaring. Een camera heb je al, toch? Of wil je een nieuwe?
Kennis en ervaring, dat komt niet vanzelf. Het is niet voldoende om je camera onder je kussen te leggen :)

Als je op zoek gaat naar kennis, zoek dan goed. Ik heb hier wat tips opgeschreven waar je op moet letten als je zoekt naar een goede aanbieder voor fotocursussen en workshops.

De foto’s bekijken

Wil je zien wat andere deelnemers hebben gemaakt van de 7 opdrachten? Met de hashtags vind je makkelijk de foto’s terug. Kijk hier maar eens op Instagram dan zie je heeeeeeel veel Foto7daagse foto’s.

Of je kijkt naar de dagelijkse video’s die ik maakte, ze staan hier bij elkaar op Youtube. En natuurlijk staat de video van gisteravond, over de opdracht Stop, er ook bij.

Mooiere foto’s door ervaring

Hierboven schreef ik al over kennis. Kennis is een goede manier om mooiere foto’s te maken. Maar kennis zonder oefening is niets. Ik vergelijk het wel eens met pannenkoeken bakken. Je kan alle theoretische kennis hebben over pannenkoeken bakken. Misschien heb je wel 1000 video’s op Youtube gekeken over het bakken van pannenkoeken. Toch heb je die pannenkoek pas als je zelf aan de slag gaat. Je moet oefenen en oefenen om de perfecte pannenkoek te krijgen. En het verhaal over die eerste pannenkoek die altijd mislukt? Dat hoeft niet hoor, als je maar weet hoe én je ook geoefend hebt. En HeelHollandFotografeert wordt niet voor niets als beste beoordeeld, lees de reviews op Trustpilot maar eens.

Kennis kan ik je geven. Als je meedoet aan één van mijn cursus of workshops. Die staan allemaal op de website. Onderdeel daarvan is altijd oefenen, dus de camera pakken. Maar ik heb geen controle over hoeveel jij oefent als de cursus of workshop klaar is. Dat doe je echt zelf. Ik kan je wel een beetje helpen. Door deze Foto7daagse te organiseren. Of de Foto7weekse of het Fotojaar.

Oefenen dus, dat kan bij mij, HeelHollandFotografeert, maar dat doe je ook zelf. Ik heb je dat deze week laten zien.

Wil jij mij helpen? Kost je 53 seconden en €0,-

Als mensen op zoek zijn naar een cursus of workshop dan zoeken ze vaak op internet. Niet alleen het aanbod van een aanbieder is belangrijk, maar ook de reviews. Als je even kort de tijd wilt nemen om een review te schrijven hier op Google of hier op Trustpilot, dan ben ik je mega dankbaar!

Aan de slag met je fotografie?

Wil je je camera leren kennen? De kennis hebben hoe je die camera het beste gebruikt? Weten welke stand van de camera de beste stand is op ieder moment? Dus eigenlijk vrienden worden met je camera? En daardoor de mooiste foto’s maken?
In mij online cursus leer je dat allemaal en. nog meer. Je leert kijken én zien en hoe je camera werkt. Allemaal op een makkelijke manier uitgelegd. Deze online cursus is uniek, zowel video’s als ebooks krijg je. En je leert en oefent in je eigen tijd en eigen tempo.

Op de website zie je de hele uitleg. En je hebt 3 keuzes bij het aanschaffen. Alleen de online cursus (voor slechts €49,-), de cursus én de handige set Situatiekaarten (voor slechts €78,-) en de cursus, Situatiekaarten en een deelname aan een Foto7weekse naar keuze. Dan heb je alle voordeel van de wereld zeg :)

Nou ja, bekijk het maar hier.

Goed, ik ga even een paar dagen uitrusten,

Groeten,
Mischa
HeelHollandFotografeert

Over Mischa:

Ik ben dus Mischa van HeelHollandFotografeert

Mijn missie is om mensen vaker en mooiere foto’s te laten maken. Want mooiere foto’s maken mooiere herinneringen. En ik help je daar graag bij op verschillende manieren waaronder het organiseren van deze gratis Foto7daagse.

Door bewust te fotograferen kijk je anders naar de wereld om je heen. Dat maakt dat je diezelfde wereld als veel mooier gaat ervaren. Ik ervaar dat dagelijks, nu jij nog!