EHNF7D

Eerste Hulp Na Foto7Daagse

Fotografen gaan vaak niet graag zelf op de foto, maar wat heb ik een berg leuke (nieuwe profielfoto’s?) gezien. Veel schaduwen, maar ook hobby’s, spiegelingen en nog meer moois. Vind je dat je een mooi zelfportret hebt gemaakt? Overweeg dan eens of je hem in gaat sturen voor de fotowedstrijd die de Avro in de maand maart heeft.

de foto7daagse is echt klaar, en ik moet zeggen dat ik het ook jammer vind. Terug naar alledag, vanavond geef ik weer fotografieles aan gevorderden fotografie. Een superklus om te mogen doen, ik blijf dus ook deze week weer in de fotografie.

Geen opdrachten meer voor de foto7daagse, maar volgend jaar is er weer een foto7daagse. Je bent ingeschreven dus je krijgt vanzelf bericht over het hoe wat en wanneer. Zo aan het begin van het voorjaar is een mooie periode, dus die periode zal het wel worden.

Een foto7daagse bedenken en neerzetten is één, maar zonder jullie was de foto7daagse natuurlijk nooit zo’n overweldigend succes geworden. Jullie begonnen met de wereld “ondersteboven” te bekijken, via het “speelgoed” waar het kind in onszelf weer naar boven kwam gingen we naar opdracht “drie”. Na de “vergeten” opdracht kwam “een kleur” waar de kleuren om onze oren spatten. En in het weekend kwam er allerlei “lekkers” en “mijzelf” foto’s voorbij.
Jullie maakten met jullie foto’s het feest compleet. Duizenden, duizenden en nog eens duizenden foto’s en berichten. Wat een geweldig visueel feest.
Samen hebben we afgelopen week de wereld om ons heen anders bekeken en aan onze omgeving onze verwondering over al dat moois laten zien. Ook als je niet mee deed aan de foto7daagse kan het niet ontgaan zijn dat er veel mensen bezig waren met fotografie. Dat geef veel moois en dus zeg ik aan jullie allemaal:

BEDANKT!