Dag 3 van de Foto7daagse

Het kind terug gevonden in jezelf?

Ik was vandaag bij buurman Thijs, om zijn serieuze speelgoed op de foto te zetten. Na de foto7daagse ga ik zeker een keer met Thijs racen :)
Wat een leuke foto’s kwamen er weer voorbij. Er is veel van zolder gehaald, oude teddyberen, lego, playmobil. Maar ook kwamen de speeltjes van de poezen en honden voorbij en de mannenspeeltjes. Vanzelfsprekend een berg bordspellen en alle merken en types camera’s. We kunnen wel zeggen dat we de kinderen weer in onszelf boven gehaald hebben gisteren. Hou dat gevoel nog even vast, het helpt je om de komende opdrachten nog creatiever te maken.
Ondertussen zijn er weer een berg mensen aangehaakt om mee te doen aan de foto7daagse. Nu doen er al bijna 3500 mensen mee. Een getal dat ik niet durven dromen.

Het is woensdag, tijd voor dag 3 van de foto7daagse.
Vandaag een opdracht die je goed kan uitvoeren, maar hoe ga je het deze keer aanpakken? De opdracht is geen 1, geen 2, maar….

“DRIE”

Wat is nu precies de bedoeling? Je gaat een foto maken met als thema “drie”. Waar zie je allemaal drie? Of een drie-eenheid, een halve 8, de helft van 6, de wortel van 9. Brons of juist een driehoek, een priemgetal, de regel van derden, een triootje. Nou ja, jullie hebben zoveel creativiteit dat je best wel een foto (of drie) kan maken. Maar let op hè, maar eentje (1) publiceren…
veel plezier weer op deze ‘drie-de’ dag van de foto7daagse.