Dag 5 van de Foto7daagse

Nou nou, wat zijn jullie vergeetachtig

Sleutels, hangende bloemen, wachtwoorden, rotzooi die op straat achter is gebleven. Wat vergeten jullie veel. Dat je nog kan functioneren zeg :)

De opmerkingen, mails, apps en berichten die ik van jullie krijg zijn hartverwarmend. Het is duidelijk dat jullie de foto7daagse leuk vinden. Wat een plezier beleef ik aan het organiseren maar vooral aan jullie foto’s. Briljante vondsten, prachtige beelden, ontroerende foto’s en meer en meer. Ik kan je dan ook nu al vertellen dat de foto7daagse volgend jaar gewoon weer georganiseerd zal gaan worden. Kan je niet wachten? Lees dan vooral even verder, want ik heb een verrassing verderop!

Het is vandaag vrijdag, aan de slag om het weekend in te gaan. Jullie mogen pas weekend gaan vieren als je de opdracht van vandaag hebt gedaan. En die opdracht is:

“een kleur”

Wat is nu precies de bedoeling? Je gaat een foto maken met als thema “een kleur”. Je mag gewoon je eigen ‘liefste’ kleur nemen om die in je foto te verwerken. Maar natuurljk ben je vrij om de opdracht in te vullen zoals je wilt. Misschien maak je wel een kleurige foto, of juist een zwart-witte (zijn dat kleuren, leuke discussie…)