Dag 6 van de Foto7daagse

Wat een kleurige manier om het weekend in te gaan!

Manmanman, eerste even mijn verontschuldigingen aanbieden. De mail ging gisterochtend niet helemaal goed. Na een laatste controle drukte ik donderdagavond op zenden en dan gaan er allemaal radartjes in werking. Die zorgen er voor dat de mail op tijd in jullie brievenbussen komt. Maar als je AM en PM verwisselt…. Dan gaat het mis. Dus voordat ik wakker was gisterochtend, was ik al bedolven onder de berichten. Direct geprobeerd om de mail alsnog te zenden, maar inderdaad, wel later… Ik had daarna wel wat koffie nodig…
Ik hoop dat je deze mail vandaag wel op tijd krijgt, dat ik dus op de juiste knopjes heb gedrukt…

Gisteren heel veel verschillende foto’s gezien, maar zeker heel veel kleur! Het is duidelijk dat jullie wel van de kleurtjes zijn. De opdracht “een kleur” gaf nog een beetje stress, een kleur, kleur, één kleur. Maar goed, het resultaat was een bonte kleurige verzameling met af en toe een prachtige zwart-witte foto tussendoor. Ik ben trots op jullie!

Inmiddels hebben al diverse mensen zich ingeschreven voor de foto7weekse die volgende week start. Als je ook zin hebt, lees dan vooral even verder. De editie voor maart is al vol, voor mei zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Het is vandaag zaterdag, voor de meeste mensen een relatief rustige dag. Voor veel mensen tijd om lekker te genieten van de zon (het lijkt wel voorjaar…) en om de keuken in te gaan. Bij uitstek een goede dag voor de volgende opdracht, die is namelijk:

“Lekker”

Wat is nu precies de bedoeling? Je gaat een foto maken met als thema “Lekker”. Wat vind jij lekker? Kan je dat op de foto zetten? Daar zijn we allemaal benieuwd naar. Ik weet nu al dat waarschijnlijk een hele dag het water me in de mond loopt als ik naar jullie foto’s kijk.