Dag 8 van de Foto7daagse

Hallo fotograaf

Vandaag geen opdracht, ook geen kleintje. Echt niet. Ik weet het, sommigen van jullie hebben vanochtend vroeg gekeken of er toch geen 8e opdracht zou zijn. En die is er niet. Want ook de Foto7daagse van 2018 komt aan z’n einde.

Ik wil even kort terugkijken en heb deze video daarvoor gemaakt.

 

De Foto7daagse heb ik ruim 5 jaar geleden bedacht en dit jaar dus voor de 5e keer verzorgd. Dat is iets wat geweldig is om te doen. Maar ik kan dat natuurlijk niet alleen. Dit jaar heb ik hulp gehad van de verschillende sponsoren die hebben gezorgd dat er gratis cadeau’s waren (Dankjewel Degreef & Partner, Cameranu, Reismomenten en ProShot Case). Het is leuk om cadeau’s te ontvangen en helemaal leuk om cadeau’s weg en mogen geven.

Maar de Foto7daagse is natuurlijk niets zonder de foto’s. En jullie maakten die foto’s. Dat deed je omdat je als gevorderde fotograaf sowieso al vaak fotografeert. Of omdat je nu eindelijk je camera weer eens vanonder het stof haalde. Of omdat je fotografie als beginner gewoon erg leuk vindt. Jullie maken de Foto7daagse en jullie, je foto’s en jullie opmerkingen maken de Foto7daagse zo leuk!
Daarom wil ik JULLIE ook bedanken!

En ik heb het deze week al eerder gezegd. Als je wilt zorgen dat de Foto7daagse ieder jaar is, dan kan je me helpen op verschillende manieren. Je mag kiezen en er eentje (of meer doen)

  • Steun de Foto7daagseWordt VIP. Al voor 2 kopjes koffie of thee ben voor een jaar lang Foto7daagse VIP en zog je dat er steeds weer een nieuwe Foto7daagse kan zijn.
  • Investeer in kennis: Volg de nieuwe online fotocursus. 21 ebooks, honderden voorbeeldfoto’s en ruim 5 uur aan videomateriaal.
  • Investeer in nog meer kennis: Volg een andere cursus of workshop bij HeelHollandFotografeert
  • laat zien dat je de Foto7daagse leuk vond: Laat een 5 sterren review achter over de Foto7daagse op de Facebookpagina van HeelHollandFotografeert
  • Dompel je nog langer onder in de fotografie: Doe mee met de Foto7weekse of het Fotojaar. Ook dit weekend nog met korting te boeken.
  • Help mij nieuwe klanten te krijgen: Deel op je eigen social media kanalen mijn nieuwe online cursus.

Meer informatie over de FOTO7WEEKSE
Vind je het leuk om fotografie opdrachten te krijgen? Dan is de Foto7weekse zeker een goede investering. Vandaag kan je je nog inschrijven voor slechts €25,- (in plaats van €29,-). Je zit dan met een klein groepje (maximaal 36 personen) bij elkaar en krijgt gedurende 7 weken lag verschillende foto-opdrachten. Je geeft commentaar op elkaars foto’s én ik maak gedurende deze Foto7weekse 3 x een video waarin ik de foto’s bespreek. Ik ga in op techniek, compositie en geef verschillende tips en trucs in deze video’s.

Meer informatie over het FOTOJAAR
Als je denkt dat 7 weken ‘maar 7 weken’ zijn. Dan kan je meedoen aan het FotoJaar. Een jaar lang opdrachten (iedere twee weken). Ook hier zit je in een kleine groep (maximaal 20 deelnemers). En ook hier krijg je regelmatig van mij een video waarin ik de foto’s bespreek. En we gaan een keer met z’n allen op (fotografisch) op pad. Ook het Fotojaar kan je vandaag nog boeken met een aantrekkelijke korting.

Meer informatie over een CURSUS
Ik verzorg al meer dan 10 jaar fotocursussen en workshops. De reguliere cursussenvoor beginners en gevorderden verzorg ik in Zeeland (Middelburg en Goes). Als je bij mij in de buurt woont, dan kan je zeker een cursus bij me volgen.
Maar er is een goede kans dat je niet in de buurt woont. Of onregelmatig werkt en dus niet naar een geplande cursus kan komen. Dan is de nieuwe Online Fotocursuseen geweldige optie. Ik verzorg die cursus en heb de ebooks geschreven. Uitgebreide ebooks met relevante en makkelijk geschreven informatie en voorzien van hinderden voorbeeld foto’s. Maar ook ruim 5 uur video-instructie. Je ziet mij (je kent me inmiddels van de Foto7daagse video’s) en ik laat je zien hoe de camera werkt. Hoe je omgaat met de technieken van je camera en hoe je beter leert kijken. Echt een hele uitgebreide cursus. ook als je al wat weet van de fotografie, dan is deze cursus een perfect naslagwerk om, alles weer even op een rijtje te hebben.
Vandaag kan je deze cursus nog boeken voor €69,-. Vanaf morgen is het weer de normale prijs van €99,-. Doe er je voordeel mee dus!
 
Meer informatie over een WORKSHOP
Je kan binnenkort bijvoorbeeld nog mee naar Blijdorp of naar Rotterdam voor Architectuur (met Sigma). Of de workshop Roofvogels fotograferen waar nog maar 1 plaats voor vrij is…  of meedoen aan de workshop Lightroom

Meer informatie over een fotovakantie
In Juli en September ben ik in Frankrijk. In de Ardèche om precies te zijn. Ik verzorg daar een week een geweldige fotovakantie. Jij kan daar bij zijn om in een week nog betere te leren fotograferen!
In oktober Is dat zo in New York.
Informatie over deze fotovakanties van mij vind je op www.fotovakanties.nl

MAAR BLIJF FOTOGRAFEREN!
Zorg dat je niet alleen tijdens de Foto7daagse je camera vaak oppakt. Je hebt deze week (weer) gezien hoe leuk het is om te fotograferen en soms eens wat anders te doen dan dat je normaal fotografeert.

Ik wens je veel fotoplezier toe en zie je graag ergens terug.

Mischa de Muynck
HeelHollandFotografeert