Dag 1 van de Foto7daagse!

Goedemorgen fotograaf

Het is vandaag de eerste dag van de zesde Foto7daagse. We gaan vandaag van start! Dit is ook meteen de eerste dag waarop je door gewoon mee te doen een prijs kan winnen. Daar lees je meer over verderop in de mail.

Gedurende 7 dagen krijg je iedere ochtend een mail van mij met iedere keer een andere opdracht. Die opdracht laat ik je zien in een video. Je gaat lekker met de opdracht en een camera aan de slag om de wereld anders te bekijken en op de foto te zetten. Iedere dag krijg je in deze mail de opdracht en nog meer.


De eerste opdracht:
In deze video leg ik uit wat de eerste opdracht is:

De eerste opdracht van de Foto7daagse is dus:

“Transport”

Ja, je hebt het goed gehoord in de video. Transport. Dat kan de trein, een auto of je privévliegtuig zijn. Maar dat kunnen ook je rollerskates, je wandelschoenen of je fiets zijn. Als het maar gaat over transport.

Je maakt dus vandaag een foto van transport. Pak je camera, welke camera dat is, dat is om het even. Gebruik je superfabuleuze spiegelreflex, je compact- of systeemcamera of je mobiel. Als je dat gedaan hebt, dan ben je eigenlijk al klaar. Zo makkelijk is de Foto7daagse. Maar de Foto7daagse is nog leuker als je de foto vervolgens deelt.

Wat als je de foto gemaakt hebt

Je maakt natuurlijk een verse foto, dus bij voorkeur geen archieffoto’s gebruiken…
Nadat je de foto gemaakt hebt, deel je de foto op het sociale platform dat je gebruikt. Dat kan Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, of wat dan ook zijn. Deel je foto met de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag1 #transport

Overigens is het natuurlijk niet verplicht om je foto op internet of social media te plaatsen.
Om het voor iedereen duidelijk te maken dat je mee doet aan de Foto7daagse kan je de volgende tekst overnemen: Ik doe mee aan de Foto7daagse, dit is dag 1, #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag1 #transport

 

SPECIALE AANBIEDINGEN

Tijdens de Foto7daagse heb ik zowel mijn online fotocursus als de combinatiecursus Photoshop en Lightroom extra in de aanbieding. Kijk hier voor deze speciale Foto7daagse aanbieding! Ik vertel je nu al dat je extraatjes krijgt en heel veel korting!

Koop je nu tijdens de Foto7daagse een set Fotokaarten of een online cursus en win je? Dan krijg je natuurlijk gewoon je geld terug, net zo makkelijk! Een cadeau is natuurlijk gewoon een cadeau!

Foto7weekse

Wil je langer bezig zijn met fotograferen, leren van je fotografie én goede kritiek krijgen op je foto’s? Dan kan je meedoen met de Foto7weekse. De komende Foto7weekse start op 18 mei. De normale prijs voor deelname is €35. Maar gedurende de Foto7daagse kost het slechts €27,50,-. Aanmelden inclusief de aantrekkelijke korting doe je direct via deze link. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

Gratis Cadeau’s van dag 1

Tijdens de Foto7daagse geef ik iedere dag verschillende gratis cadeau’s weg. Ook dit jaar zijn er weer verschillende prijzen te ‘verdienen’. Ik heb verschillende prijzen gekregen van CameranuProshotcaseCamerafilterwebshopSigma Benelux en HeelHollandFotografeert. Dat houdt in dat je iedere dag van de Foto7daagse een leuke prijs of zelfs prijzen kan winnen, gewoon door mee te doen!

Vandaag geef ik zelf een aantal prijzen weg. Ik geef vandaag 5 sets Fotokaartenweg. Speciaal voor fotografen heb ik deze kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Deze Fotokaarten zijn er in twee versies. Een download, je kan dan de Fotokaarten zelf afdrukken. Maar je kan ook kiezen voor de optie waarbij je deze Fotokaarten ook thuis gestuurd krijgt. Zowel de downloadversie als de versie waarbij je de Fotokaarten thuis krijgt hebben nu nog een introductiekorting van €10,-.

Daarnaast geef ik vandaag ook nog een online cursus weg. Je kan dan kiezen uit de Online Fotocursus of de combinatiecursus Lightroom en Photoshop.

Hoe zorg je dat in je in aanmerking komt voor het gratis cadeau:

– Maak vandaag een foto die past in de opdracht ‘transport’. De foto moet vandaag of morgen gemaakt zijn. Archieffoto’s komen niet in aanmerking voor deze prijs
– Plaats je foto op social media. Zorg dat je bericht openbaar is, zodat ik je bericht kan bekijken.
– Gebruik de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag1 #transport en #fotokaarten  (je gebruikt dus een EXTRA hashtag!)

Vervolgens ga je naar deze pagina op mijn website met de spelregels en een formulier dat je invult.

Van belang is dus dat je een verse foto maakt. Alleen dan komt je in aanmerking voor dit gratis cadeau. Ik kies de winnaar door een lootje te trekken, geheel random dus. Ik trek de lootjes pas op zondag 12 mei!!!

Als je wint, dan krijg je van mij een bericht via de mail.

 

Bereid je extra goed voor

Wil je jezelf extra goed voorbereiden tijdens de Foto7daagse? Ik heb een geweldige en gewilde set Fotokaarten voor je. Na je bestelling heb je ze direct!

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

Meer informatie over de Fotokaarten en direct bestellen