Dag 3 van de Foto7daagse!

Vandaag weer een opdracht, we doen er tenslotte 7. En vandaag ook weer een geweldige prijs te winnen zoals alle dagen. Op de laatste dag van de Foto7daagse verloot ik zelfs een nieuwe Sigma lens! Voldoende reden om dus lekker mee te doen met de Foto7daagse.

De derde opdracht:
In deze video vertel ik je de derde opdracht en ook vandaag weer een tip van Dick!

De derde opdracht van de Foto7daagse is dus:

“Nat”

Nat dus, Onderwater, in het water, bij het water. Pak je camera en zorg dat je camera zelf droog blijft. Tenzij je een waterdichte camera hebt natuurlijk. En je snapt, nat is het onderwerp, maar daar mag je creatief mee omgaan.

Pak ook vandaag je camera en ga aan de slag. Verderop lees je dat je vandaag een geweldige prijs kan winnen om je camera droog te houden.

Wat als je de foto gemaakt hebt

Je maakt natuurlijk een verse foto, dus bij voorkeur geen archieffoto’s gebruiken…
Nadat je de foto gemaakt hebt, deel je de foto op het sociale platform dat je gebruikt. Dat kan Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, of wat dan ook zijn. Deel je foto met de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag3 #nat

Overigens is het natuurlijk niet verplicht om je foto op internet of social media te plaatsen.
Om het voor iedereen duidelijk te maken dat je mee doet aan de Foto7daagse kan je de volgende tekst overnemen: Ik doe mee aan de Foto7daagse, dit is dag3, #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag3 #nat

 

WELKE FOTOS VIELEN OP VAN DAG 2?

Tijdens de Foto7daagse maak iedere avond een korte video van ongeveer 2 minuten met wat foto’s die mij opvielen van de opdracht van de dag daarvoor. Vandaag over opdracht, Glas: Deze video kan je hier bekijken.

 

 

SPECIALE AANBIEDINGEN

Tijdens de Foto7daagse heb ik zowel mijn online fotocursus als de combinatiecursus Photoshop en Lightroom extra in de aanbieding. Kijk hier voor deze speciale Foto7daagse aanbieding! Ik vertel je nu al dat je extraatjes krijgt en heel veel korting!

Koop je nu tijdens de Foto7daagse een set Fotokaarten of een online cursus en win je? Dan krijg je natuurlijk gewoon je geld terug, net zo makkelijk! Een cadeau is natuurlijk gewoon een cadeau!

Foto7weekse

Wil je langer bezig zijn met fotograferen, leren van je fotografie én goede kritiek krijgen op je foto’s? Dan kan je meedoen met de Foto7weekse. De komende Foto7weekse start op 18 mei. De normale prijs voor deelname is €35. Maar gedurende de Foto7daagse kost het slechts €27,50,-. Aanmelden inclusief de aantrekkelijke korting doe je direct via deze link. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

Gratis Cadeau’s van dag 3

De prijs van dag 3 is een onderwaterhuis voor je iPhone. Een ProShot Touch van het bedrijf ProShot. Ik heb zelf ook zo’n ProShot Touch zelf ook en ik kan je vertellen dat je er geweldige foto’s mee kan maken onderwater. Zie dit artikel (met video) dat ik vorig jaar schreef.

Wil je nu zelf ook zo’n ProShot Touch om onderwater te fotograferen? Met de code HHF20 krijg je bij ProShot gewoon $20,- korting!!

Hoe zorg je dat in je in aanmerking komt voor het gratis cadeau:

– Maak vandaag een foto die past in de opdracht ‘nat’. De foto moet vandaag of morgen gemaakt zijn. Archieffoto’s komen niet in aanmerking voor deze prijs
– Plaats je foto op social media. Zorg dat je bericht openbaar is, zodat ik je bericht kan bekijken.
– Gebruik de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag3 #nat en #proshotcase  (je gebruikt dus een EXTRA hashtag!)

Vervolgens ga je naar deze pagina op mijn website met de spelregels en een formulier dat je invult.

Van belang is dus dat je een verse foto maakt. Alleen dan komt je in aanmerking voor dit gratis cadeau. Ik kies de winnaar door een lootje te trekken, geheel random dus. Ik trek de lootjes pas op zondag 12 mei!!!

Als je wint, dan krijg je van mij een bericht via de mail.

 

 

Bereid je extra goed voor

Wil je jezelf extra goed voorbereiden tijdens de Foto7daagse? Ik heb een geweldige en gewilde set Fotokaarten voor je. Na je bestelling heb je ze direct!

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

Meer informatie over de Fotokaarten en direct bestellen