Dag 4 van de Foto7daagse!

Goedemorgen fotograaf

Zo, vandaag zijn we over de helft van de Foto7daagse alweer. Vandaag dus dag en opdracht nummer 4. Vandaag een kleurige opdracht.

Wat die vierde opdracht is van de Foto7daagse, dat leg ik uit in onderstaande video:

De vierde opdracht van de Foto7daagse is dus:

“Roze”

Maar misschien was dat al duidelijk…
Roze pelikanen, roze varkentjes, meisjes, snoepjes. Joh, als je gaat zoeken is er zoveel roze, je zal het zien. Maar het mag natuurlijk ook een ‘roze gevoel’ zijn. Kijk door een roze bril vandaag eens om je heen en maak een goede foto vandaag, een roze foto!

Wat als je de foto gemaakt hebt

JJe maakt natuurlijk een verse foto, dus bij voorkeur geen archieffoto’s gebruiken…
Nadat je de foto gemaakt hebt, deel je de foto op het sociale platform dat je gebruikt. Dat kan Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, of wat dan ook zijn. Deel je foto met de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag4 #roze

Overigens is het natuurlijk niet verplicht om je foto op internet of social media te plaatsen.
Om het voor iedereen duidelijk te maken dat je mee doet aan de Foto7daagse kan je de volgende tekst overnemen: Ik doe mee aan de Foto7daagse, dit is dag 4, #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag4 #roze

WELKE FOTOS VIELEN OP VAN DAG 3?

Tijdens de Foto7daagse maak iedere avond een korte video van ongeveer 2 minuten met wat foto’s die mij opvielen van de opdracht van de dag daarvoor. Vandaag over opdracht 3, Nat: Deze video kan je hier bekijken. .

 

 

SPECIALE AANBIEDINGEN

Tijdens de Foto7daagse heb ik zowel mijn online fotocursus als de combinatiecursus Photoshop en Lightroom extra in de aanbieding. Kijk hier voor deze speciale Foto7daagse aanbieding! Ik vertel je nu al dat je extraatjes krijgt en heel veel korting!

Koop je nu tijdens de Foto7daagse een set Fotokaarten of een online cursus en win je? Dan krijg je natuurlijk gewoon je geld terug, net zo makkelijk! Een cadeau is natuurlijk gewoon een cadeau!

Foto7weekse

Wil je langer bezig zijn met fotograferen, leren van je fotografie én goede kritiek krijgen op je foto’s? Dan kan je meedoen met de Foto7weekse. De komende Foto7weekse start op 18 mei. De normale prijs voor deelname is €35. Maar gedurende de Foto7daagse kost het slechts €27,50,-. Aanmelden inclusief de aantrekkelijke korting doe je direct via deze link. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

Gratis Cadeau’s van dag 4

De komende dagen mag ik verschillende prijzen weg geven die beschikbaar zijn gesteld door Cameranu.nl. Dit is met recht één van mijn favoriete winkels.
Vandaag is de prijs een erg handig apparaat wat we allemaal kunnen gebruiken. Stroom, om onze apparaten, camera’s laptops, mobieltjes en nog veel meer op te laden. En je kent het, stekkers passen niet altijd in de standaard verlengdozen. Cameranu geeft vandaag deze Allocacoc Powercube weg met een kabel van 3 meter, 4 geaarde aansluitingen en 2 USB aansluitingen, heerlijk! Omdat ik hem weg moet geven heb ik er zelf ook maar eentje besteld!

Hoe zorg je dat in je in aanmerking komt voor het gratis cadeau:

– Maak vandaag een foto die past in de opdracht ‘roze’. De foto moet vandaag of morgen gemaakt zijn. Archieffoto’s komen niet in aanmerking voor deze prijs
– Plaats je foto op social media. Zorg dat je bericht openbaar is, zodat ik je bericht kan bekijken.
– Gebruik de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag 4 #roze en #cameranu_nl  (je gebruikt dus een EXTRA hashtag!)

Vervolgens ga je naar deze pagina op mijn website met de spelregels en een formulier dat je invult.

Van belang is dus dat je een verse foto maakt. Alleen dan komt je in aanmerking voor dit gratis cadeau. Ik kies de winnaar door een lootje te trekken, geheel random dus. Ik trek de lootjes pas op zondag 12 mei!!!

Als je wint, dan krijg je van mij een bericht via de mail.

 

 

Bereid je extra goed voor

Wil je jezelf extra goed voorbereiden tijdens de Foto7daagse? Ik heb een geweldige en gewilde set Fotokaarten voor je. Na je bestelling heb je ze direct!

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

Meer informatie over de Fotokaarten en direct bestellen