Dag 5van de Foto7daagse!

Hallo fotograaf

Dag 5 alweer, wat gaat het weer snel die Foto7daagse. Voor je het weet zijn die 7 dagen weer voorbij. Wil je langer bezig zijn met fotograferen, leren van je fotografie én goede kritiek krijgen op je foto’s? Dan kan je meedoen met de Foto7weekse. De komende Foto7weekse start op 18 mei. De normale prijs voor deelname is €35. Maar gedurende de Foto7daagse kost het slechts €27,50,-. Aanmelden inclusief de aantrekkelijke korting doe je direct via deze link. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!


Op dag 5 van de Foto7daagse maak ik het wat ingewikkelder voor jullie. Ingewikkelder? Ja, kijk maar naar de video van vandaag:

De vijfde opdracht van de Foto7daagse is vandaag”

“Ingewikkeld”

Sommige mensen vinden fotografie ingewikkeld. En eerlijk is eerlijk, soms is dat het ook. Maar vaak is het dan de techniek die het ingewikkeld maakt of de mensen zelf. Wat belangrijk is, is dat je de tijd neemt om iets moois te maken. Ik noem dat de 3-seconden-regel. Gewoon even iets meer de tijd nemen om goed te kijken, je camera goed in te stellen, de horizon recht te zetten, dat soort dingen.

Neem nu de opdracht van vandaag, INGEWIKKELD. Ik weet zeker dat er veel mensen zijn die dat een ingewikkelde opdracht vinden. Wat doe je dan? Denk eens na wat jij als ingewikkeld ervaart. Schrijf eens 3 dingen op. En kies er daar dan eens 1 van die je op de foto zet. Maak het jezelf niet te ingewikkeld vandaag, tenzij dat weer ingewikkeld is in je hoofd…

Wat als je de foto gemaakt hebt

Je maakt natuurlijk een verse foto, dus bij voorkeur geen archieffoto’s gebruiken…
Nadat je de foto gemaakt hebt, deel je de foto op het sociale platform dat je gebruikt. Dat kan Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, of wat dan ook zijn. Deel je foto met de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag5 #ingewikkeld

Overigens is het natuurlijk niet verplicht om je foto op internet of social media te plaatsen.
Om het voor iedereen duidelijk te maken dat je mee doet aan de Foto7daagse kan je de volgende tekst overnemen: Ik doe mee aan de Foto7daagse, dit is dag 5, #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag5 #ingewikkeld

WELKE FOTOS VIELEN OP VAN DAG 4?

Tijdens de Foto7daagse maak iedere avond een korte video van ongeveer 3 minuten met wat foto’s die mij opvielen van de opdracht van de dag daarvoor. Vandaag over opdracht 4, Roze: Deze video kan je hier bekijken.

 

 

SPECIALE AANBIEDINGEN

Tijdens de Foto7daagse heb ik zowel mijn online fotocursus als de combinatiecursus Photoshop en Lightroom extra in de aanbieding. Kijk hier voor deze speciale Foto7daagse aanbieding! Ik vertel je nu al dat je extraatjes krijgt en heel veel korting!

Koop je nu tijdens de Foto7daagse een set Fotokaarten of een online cursus en win je? Dan krijg je natuurlijk gewoon je geld terug, net zo makkelijk! Een cadeau is natuurlijk gewoon een cadeau!

Foto7weekse

Wil je langer bezig zijn met fotograferen, leren van je fotografie én goede kritiek krijgen op je foto’s? Dan kan je meedoen met de Foto7weekse. De komende Foto7weekse start op 18 mei. De normale prijs voor deelname is €35. Maar gedurende de Foto7daagse kost het slechts €27,50,-. Aanmelden inclusief de aantrekkelijke korting doe je direct via deze link. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

Gratis Cadeau’s van dag 5

Ook vandaag weer een prijs beschikbaar gesteld door Cameranu.nl.
Vandaag is de prijs een hele mooie cameratas van Guru Bags. Het is deze Guru Bags Venter Blue Small. Een prachtige, stijlvolle tas die meerdere vakken heeft en zo makkelijk in te delen is voor je fotospullen.
Weer een geweldig cadeau van de Foto7daagse sponsor Cameranu.nl

Hoe zorg je dat in je in aanmerking komt voor het gratis cadeau:

– Maak vandaag een foto die past in de opdracht ‘ingewikkeld’. De foto moet vandaag of morgen gemaakt zijn. Archieffoto’s komen niet in aanmerking voor deze prijs
– Plaats je foto op social media. Zorg dat je bericht openbaar is, zodat ik je bericht kan bekijken.
– Gebruik de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag5 #ingewikkeld en #cameranu_nl  (je gebruikt dus een EXTRA hashtag!)

Vervolgens ga je naar deze pagina op mijn website met de spelregels en een formulier dat je invult.

Van belang is dus dat je een verse foto maakt. Alleen dan komt je in aanmerking voor dit gratis cadeau. Ik kies de winnaar door een lootje te trekken, geheel random dus. Ik trek de lootjes pas op zondag 12 mei!!!

Als je wint, dan krijg je van mij een bericht via de mail.

 

 

Bereid je extra goed voor

Wil je jezelf extra goed voorbereiden tijdens de Foto7daagse? Ik heb een geweldige en gewilde set Fotokaarten voor je. Na je bestelling heb je ze direct!

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

Meer informatie over de Fotokaarten en direct bestellen