Dag 6 van de Foto7daagse!

Goeoeoeoeoedemorgen fotograaf

Dag 6 en bijna weekend, wat wil je nog meer? Dag 6 van de Foto7daagse is de dag van de VIP’s. Ieder jaar kan je voor een jaar lang VIP worden. Je steunt dan de organisatie van de Foto7daagse en dat kan al vanaf €5,-.
De Foto7daagse is een gratis evenement om aan mee te doen. Ik vind dat heel erg belangrijk en de Foto7daagse zal ook altijd op die manier laagdrempelig blijven. Toch begrijpt iedereen dat gratis eigenlijk niet bestaat. Het verzenden van alleen al de duizenden emails vóór, tijdens en na de Foto7daagse kost een aardige cent. Daarnaast ben ik vele uren (denk makkelijk 100 uur) bezig om alles te verzinnen, te maken en in goede banen te leiden.


Als je er voor wilt zorgen dat de Foto7daagse kan blijven bestaan, dan kan je me helpen. Dat doe je door een cursus, workshop of een fotovakantie bij HeelHollandFotografeert te boeken. Of door Foto7daagse VIP te worden. Als je Foto7daagse VIP krijg je als eerste te horen wanneer de volgende Foto7daagse is én mag je een voorstel doen voor een opdracht.
VIP wordt je al voor het luttele bedrag van €5,-. Dat zijn twee kopjes koffie of thee… Geef je meer? Dan krijg je een mooie afdruk, een online begeleidingssessie of een paar uur beter leren fotograferen in een stad naar keuze voor 1 of 2 personen. Op de website staat alle informatie over VIP worden. 

De VIP’s die dit jaar de opdracht hebben verzonnen zijn Jacqueline Strobos en Marjan van Mastrigt.

In onderstaande video zie je welke opdracht deze dames hebben verzonnen voor dag 6. Overigens, ken je de film Groundhog day?

De zesde opdracht van de Foto7daagse is dus

“Herhaling”

De zesde opdracht van de Foto7daagse is dus

“Herhaling”

Herhaling dus :)
herhalende patronen, herhaling, je kan weer allerlei fotografische kanten op. Wees een beetje creatief, dat lukt vast vandaag!

Wat als je de foto gemaakt hebt

Je maakt natuurlijk een verse foto, dus bij voorkeur geen archieffoto’s gebruiken…
Nadat je de foto gemaakt hebt, deel je de foto op het sociale platform dat je gebruikt. Dat kan Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, of wat dan ook zijn. Deel je foto met de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag6 #herhaling

Overigens is het natuurlijk niet verplicht om je foto op internet of social media te plaatsen.
Om het voor iedereen duidelijk te maken dat je mee doet aan de Foto7daagse kan je de volgende tekst overnemen: Ik doe mee aan de Foto7daagse, dit is dag 6, #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag6 #herhaling

WELKE FOTOS VIELEN OP VAN DAG 5?

Tijdens de Foto7daagse maak iedere avond een korte video van ongeveer 3 minuten met wat foto’s die mij opvielen van de opdracht van de dag daarvoor. Vandaag over opdracht 5, Ingewikkeld: Deze video kan je hier bekijken.

 

 

SPECIALE AANBIEDINGEN

Tijdens de Foto7daagse heb ik zowel mijn online fotocursus als de combinatiecursus Photoshop en Lightroom extra in de aanbieding. Kijk hier voor deze speciale Foto7daagse aanbieding! Ik vertel je nu al dat je extraatjes krijgt en heel veel korting!

Koop je nu tijdens de Foto7daagse een set Fotokaarten of een online cursus en win je? Dan krijg je natuurlijk gewoon je geld terug, net zo makkelijk! Een cadeau is natuurlijk gewoon een cadeau!

Foto7weekse

Wil je langer bezig zijn met fotograferen, leren van je fotografie én goede kritiek krijgen op je foto’s? Dan kan je meedoen met de Foto7weekse. De komende Foto7weekse start op 18 mei. De normale prijs voor deelname is €35. Maar gedurende de Foto7daagse kost het slechts €27,50,-. Aanmelden inclusief de aantrekkelijke korting doe je direct via deze link. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

Gratis Cadeau’s van dag 6

Ook vandaag weer een prijs beschikbaar gesteld door Cameranu.nl en HeelHollandFotografeert geeft er ook een prijs bij. Het is tenslotte de herhalingsdag.
De winnaar van vandaag wint dan ook twee waardebonnen. Een waardebon van €50,- van Cameranu en een waardebon van €75,- van HeelHollandFotografeert voor een cursus of workshop naar keuze

Hoe zorg je dat in je in aanmerking komt voor het gratis cadeau:

– Maak vandaag een foto die past in de opdracht ‘herhaling’. De foto moet vandaag of morgen gemaakt zijn. Archieffoto’s komen niet in aanmerking voor deze prijs
– Plaats je foto op social media. Zorg dat je bericht openbaar is, zodat ik je bericht kan bekijken.
– Gebruik de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag6 #herhaling en #cameranu_nl  (je gebruikt dus een EXTRA hashtag!)

Vervolgens ga je naar deze pagina op mijn website met de spelregels en een formulier dat je invult.

Van belang is dus dat je een verse foto maakt. Alleen dan komt je in aanmerking voor dit gratis cadeau. Ik kies de winnaar door een lootje te trekken, geheel random dus. Ik trek de lootjes pas op zondag 12 mei!!!

Als je wint, dan krijg je van mij een bericht via de mail.

 

 

Bereid je extra goed voor

Wil je jezelf extra goed voorbereiden tijdens de Foto7daagse? Ik heb een geweldige en gewilde set Fotokaarten voor je. Na je bestelling heb je ze direct!

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

Meer informatie over de Fotokaarten en direct bestellen