Dag 7 van de Foto7daagse!

Goedemorgen fotograaf

Het is alweer de laatste dag van de Foto7daagse. Wat ging het weer snel en wat zijn er weer mooie, leuke en ontroerende foto’s voorbij gekomen.

Vandaag dus de laatste opdracht. Morgen krijg je nog een nazorg mail. Die komt deze keer niet zo vroeg, je hoeft je wekker dus niet te zetten.

Mis je nu de Foto7daagse al en wil je meer? Denk dan eens over de Foto7weekse. Alleen vandaag krijg je nog de aantrekkelijke korting van €7,50. En er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.


Maarrrrrrr, we zijn nog niet klaarrrrrrr…. Jullie hebben opdracht 7 nog tegoed. Die zie je in de deze video:

De laatste opdracht van de Foto7daagse is dus

“Hoog standpunt”

je gaat dus iets hoger staan, of je fotografeert naar beneden, zo makkelijk is het nu eenmaal. Wat je doet en hoe, dat weet je inmiddels, maakt niet zoveel uit. Ga aan de slag en maak er weer wat moois van.

Ook vandaag weer een hele mooie prijs, een Sigma lens ter waarde van €389,-. Je leest er verderop alles over.

Wat als je de foto gemaakt hebt

Je maakt natuurlijk een verse foto, dus bij voorkeur geen archieffoto’s gebruiken…
Nadat je de foto gemaakt hebt, deel je de foto op het sociale platform dat je gebruikt. Dat kan Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, of wat dan ook zijn. Deel je foto met de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag7 #hoogstandpunt

Overigens is het natuurlijk niet verplicht om je foto op internet of social media te plaatsen.
Om het voor iedereen duidelijk te maken dat je mee doet aan de Foto7daagse kan je de volgende tekst overnemen: Ik doe mee aan de Foto7daagse, dit is dag 7, #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag7 #hoogstandpunt

WELKE FOTOS VIELEN OP VAN DAG 6?

Tijdens de Foto7daagse maak iedere avond een korte video van ongeveer 3 minuten met wat foto’s die mij opvielen van de opdracht van de dag daarvoor. Vandaag over opdracht 6, herhaling: Deze video kan je hier bekijken.

 

 

SPECIALE AANBIEDINGEN

Tijdens de Foto7daagse heb ik zowel mijn online fotocursus als de combinatiecursus Photoshop en Lightroom extra in de aanbieding. Kijk hier voor deze speciale Foto7daagse aanbieding! Ik vertel je nu al dat je extraatjes krijgt en heel veel korting!

Koop je nu tijdens de Foto7daagse een set Fotokaarten of een online cursus en win je? Dan krijg je natuurlijk gewoon je geld terug, net zo makkelijk! Een cadeau is natuurlijk gewoon een cadeau!

Foto7weekse

Wil je langer bezig zijn met fotograferen, leren van je fotografie én goede kritiek krijgen op je foto’s? Dan kan je meedoen met de Foto7weekse. De komende Foto7weekse start op 18 mei. De normale prijs voor deelname is €35. Maar gedurende de Foto7daagse kost het slechts €27,50,-. Aanmelden inclusief de aantrekkelijke korting doe je direct via deze link. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

Gratis Cadeau’s van dag 7

Vandaag een hele mooie prijs. Sigma Benelux stelt een Sigma 18-200 lens beschikbaar ter waarde van maar liefst €389,-. Om precies te zijn de SIGMA 18-200mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM | Contemporary (jaja een mond vol). Deze lens is beschikbaar voor verschillende merken en dus mag de winnaar zijn in overleg zijn eigen  merk kiezen (Canon EF, Nikon F, Pentax, Sony A, Pentax en SIGMA). Dit is een lens die ik heel vaak adviseer, een geweldige allround lens voor een hele nette prijs!

Zelf gebruik ik vaak en veel gebruik van de lenzen van Sigma. Een geweldige prijs/kwaliteit verhouding én de mogelijkheid om je lens om te bouwen naar een andere mount (van Nikon naar Canon dus bijvoorbeeld). Ik verzorg regelmatig workshops met Sigma waarbij de deelnemers dan lenzen kunnen gebruiken en ben blij dat Sigma deze mooie prijs beschikbaar stelt als sponsor van de Foto7daagse.

Hoe zorg je dat in je in aanmerking komt voor het gratis cadeau:

– Maak vandaag een foto die past in de opdracht ‘hoog standpunt’. De foto moet vandaag of morgen gemaakt zijn. Archieffoto’s komen niet in aanmerking voor deze prijs
– Plaats je foto op social media. Zorg dat je bericht openbaar is, zodat ik je bericht kan bekijken.
– Gebruik de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #dag7 #hoogstandpunt en #sigmaglobalvision  (je gebruikt dus een EXTRA hashtag!)

Vervolgens ga je naar deze pagina op mijn website met de spelregels en een formulier dat je invult.

Van belang is dus dat je een verse foto maakt. Alleen dan komt je in aanmerking voor dit gratis cadeau. Ik kies de winnaar door een lootje te trekken, geheel random dus. Ik trek de lootjes pas op zondag 12 mei!!!

Als je wint, dan krijg je van mij een bericht via de mail.

 

 

Bereid je extra goed voor

Wil je jezelf extra goed voorbereiden tijdens de Foto7daagse? Ik heb een geweldige en gewilde set Fotokaarten voor je. Na je bestelling heb je ze direct!

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

Meer informatie over de Fotokaarten en direct bestellen