Dag 4 van de Foto7daagse!

Hoi fotograaf

Ik kreeg gisteren verschillende vragen over de Klassikale Online Fotocursus. Ik heb ze verwerkt in de veelgestelde vragen hier onderaan de pagina. Meer informatie hier op de website. 

En ook over een vervolg van de Foto7daagse. Die is er. In mei doen we natuurlijk weer een Foto7daagse, die stond al een poosje gepland. Maar daarna start er weer een Foto7weekse. De ZOMER EDITIE

Tijdens de Foto7weekse krijg je in totaal 12 opdrachten. Zit je in een kleine Facebookgroep én krijg je van mij feedback op je foto’s. Dit is natuurlijk een betaalde versie en er zijn altijd maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie over deFoto7weekse

En weet je wat, ik doe hem gewoon in de aanbieding! Hoppetaa, tijdens de #stayathome Foto7daagse gewoon 20% korting op de Foto7weekse!!!

Opdracht nummer 4

We zitten nog steeds thuis én ik heb vernomen dat er extra veel tijd in de keuken wordt doorgebracht. Dat had ik al gemerkt, want de eieren, suiker en bloem zijn op of bijna op in de supermarkt (en ja ook het toiletpapier, maar dat is raarrrrrr).

De vierde opdracht leg ik weer uit in onderstaande video (met taart!!!!) én daaronder in tekst:

 

Klik hierboven op het plaatje of hier op de link als je dat plaatje niet ziet om naar de video te gaan.

Opdracht nummer 4 is:

“Iets uit de keuken”

Kan je echt alle kanten mee op. En ik heb er al voorbij zien komen de afgelopen dagen bij de andere opdrachten. Maar die tellen niet he, gewoon opnieuw op zoek in die keuken!

Je zal versteld staan hoe fotogeniek de keuken en de keuken-attributen zijn :)

Pak je camera, welke camera dat is, maakt niet uit. Gebruik je superfabuleuze spiegelreflex, je compact- of systeemcamera of je mobiel. Als je dat gedaan hebt, maak je je foto. Dan ben je eigenlijk al klaar. Zo makkelijk is de Foto7daagse. Maar de Foto7daagse is nog leuker als je de foto vervolgens met ons deelt.

Wat als je de foto gemaakt hebt

Je maakt natuurlijk een verse foto, bij voorkeur geen archieffoto’s gebruiken… Dat is gewoon minder leuk.
Nadat je de foto gemaakt hebt, deel je de foto op het sociale platform dat je gebruikt. Dat kan Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, of wat dan ook zijn. Deel je foto met de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #stayathome #dag4 #ietsuitdekeuken

Overigens is het natuurlijk niet verplicht om je foto op internet of social media te plaatsen.

Om het voor iedereen duidelijk te maken dat je mee doet aan de Foto7daagse kan je de volgende tekst overnemen: Ik doe mee aan de Foto7daagse #stayathome editie, dit is dag 4, #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #stayathome #dag4 #ietsuitdekeuken

Dan wat anders:

Ik organiseer nu deze EXTRA Foto7daagse. Dat doe ik omdat ik het leuk vind en omdat ik denk dat jullie dat leuk vinden. Zeker in deze bizarre tijd.

En het is een vreemde tijd. Ook voor mij en mijn bedrijf. Van veel cursussen en workshops verzorgen naar een grote leegte in mijn agenda. Geen workshop, geen inkomsten. Gelukkig gaan er nog wel wat kleine dingen door, maar het is echt behelpen. En ik weet dat ik niet de enige ben.

Iemand schreef “vraag een kleine bijdrage aan de mensen om mee te doen aan de Foto7daagse”. Dat is een mooi idee, maar toch doe ik dat niet. Ik wil namelijk de Foto7daagse lekker laagdrempelig houden. Én ik heb beloofd dat de Foto7daagse altijd gratis is. Dus ook nu!

Maar wil je me helpen? Dat kan! Dat kan op verschillende manieren. Je hoeft echt niet zomaar geld te storten, ik doe er graag wat voor terug. Ik heb de volgende opties voor je:

  • Wat dacht je van de nieuwe Klassikale Online Fotocursus? We starten op 6 april en op 20 april. Bij de editie van 6 april ben ik op donderdag live en bij de editie van 20 april ben ik op woensdag live. Maar je kan de live sessies altijd terugkijken.
  • Doe mee aan de Foto7weekse, die start op 3 mei en we gaan de zomer binnenhalen in deze editie
  • Koop een mooie set Fotokaarten, geweldige geheugensteuntjes op A6 formaat. Past dus perfect in je fototas.
  • Volg een online cursus bij mij. In deze periode heb ik de prijzen gehalveerd. Een win-win-win situatie. Win voor jou omdat je veel leert, win voor jou omdat het voor de helft van de prijs is en win voor mij omdat ik toch weer wat inkomsten heb. Hier wat meer informatie over die online cursussen en de korting daarop.
  • Boek alvast een fotocursus of workshop. Deze periode gaat voorbij en dan is het leuk om weer nieuwe dingen te leren.
  • Voor het luttele bedrag van €5,- kan je al Foto7daagse VIP worden.

Kan je of wil je niets bij me kopen, maar draag je me wel een warm hart toe? Een mooie recensie op Facebook en/of Trustpilot is ook heel fijn.

Bereid je extra goed voor

Wil je jezelf extra goed voorbereiden tijdens de Foto7daagse? Ik heb een geweldige en gewilde set Fotokaarten voor je. Na je bestelling heb je ze direct!

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

Meer informatie over de Fotokaarten en direct bestellen