Dag 7 van de Foto7daagse!

Hoi fotograaf

Dag 7. Dag 7 van de Foto7daagse. Dat is dus de laatste dag dat je een opdracht krijgt. Morgenochtend geen opdracht meer van mij…

Morgenmiddag krijg je nog wel een mailtje van me, met een terugblik en een beetje nazorg.

Maar eerst hebben we opdracht 7 nog. Die is:

Klik hierboven op het plaatje of hier op de link als je dat plaatje niet ziet om naar de video te gaan.

De 7e en laatste opdracht is:

“Afstand”

Ja, afstand. We hebben het er continu over. Sociale afstand, anderhalve meter of liever nog iets meer. Eigenlijk #stayathome maar als het moet; hou afstand.

Allemaal door een virus dat de hele wereld in bedwang houdt…

Maar goed, de opdracht afstand kan je ook anders interpreteren hè, het hoeft zeker niet te gaan over die anderhalve meter. Ik weet inmiddels dat er een groot deel van de mensen nu knarsende hersenhelften hebben. Hoe kunnen we ‘afstand’ laten zien. Doe eens creatief vandaag. Neem je tijd én maak een mooie foto.

Morgen nog één mail met nazorg en dan moet je weer even zelf je fotografie op pijl houden.

Wat als je de foto gemaakt hebt

Je maakt natuurlijk een verse foto, bij voorkeur geen archieffoto’s gebruiken… Dat is gewoon minder leuk.
Nadat je de foto gemaakt hebt, deel je de foto op het sociale platform dat je gebruikt. Dat kan Facebook, Twitter, Instagram, Flickr, of wat dan ook zijn. Deel je foto met de hashtags #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #stayathome #dag7 #afstand
Overigens is het natuurlijk niet verplicht om je foto op internet of social media te plaatsen.

Om het voor iedereen duidelijk te maken dat je mee doet aan de Foto7daagse kan je de volgende tekst overnemen: Ik doe mee aan de Foto7daagse #stayathome editie, dit is dag 7, #foto7daagse #f7d #heelhollandfotografeert #stayathome #dag7 #afstand

Dan wat anders:

Ik organiseer nu deze EXTRA Foto7daagse. Dat doe ik omdat ik het leuk vind en omdat ik denk dat jullie dat leuk vinden. Zeker in deze bizarre tijd.

En het is een vreemde tijd. Ook voor mij en mijn bedrijf. Van veel cursussen en workshops verzorgen naar een grote leegte in mijn agenda. Geen workshop, geen inkomsten. Gelukkig gaan er nog wel wat kleine dingen door, maar het is echt behelpen. En ik weet dat ik niet de enige ben.

Iemand schreef “vraag een kleine bijdrage aan de mensen om mee te doen aan de Foto7daagse”. Dat is een mooi idee, maar toch doe ik dat niet. Ik wil namelijk de Foto7daagse lekker laagdrempelig houden. Én ik heb beloofd dat de Foto7daagse altijd gratis is. Dus ook nu!

Maar wil je me helpen? Dat kan! Dat kan op verschillende manieren. Je hoeft echt niet zomaar geld te storten, ik doe er graag wat voor terug. Ik heb de volgende opties voor je:

  • Doe mee aan de Foto7weekse, die start op 3 mei en we gaan de zomer binnenhalen in deze editie
  • Koop een mooie set Fotokaarten, geweldige geheugensteuntjes op A6 formaat. Past dus perfect in je fototas.
  • Volg een online cursus bij mij. In deze periode heb ik de prijzen gehalveerd. Een win-win-win situatie. Win voor jou omdat je veel leert, win voor jou omdat het voor de helft van de prijs is en win voor mij omdat ik toch weer wat inkomsten heb. Hier wat meer informatie over die online cursussen en de korting daarop.
  • Boek alvast een fotocursus of workshop. Deze periode gaat voorbij en dan is het leuk om weer nieuwe dingen te leren.
  • Voor het luttele bedrag van €5,- kan je al Foto7daagse VIP worden.

Kan je of wil je niets bij me kopen, maar draag je me wel een warm hart toe? Een mooie recensie op Facebook en/of Trustpilot is ook heel fijn.

Bereid je extra goed voor

Wil je jezelf extra goed voorbereiden tijdens de Foto7daagse? Ik heb een geweldige en gewilde set Fotokaarten voor je. Na je bestelling heb je ze direct!

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

Meer informatie over de Fotokaarten en direct bestellen