Dag 8 van de Foto7daagse!

Hoi fotograaf

Dag 8, dus geen opdracht vandaag. Het is de Foto7daagse… Zeven, geen acht…

Maar wel een terugblik op die Foto7daagse en een vooruitblik.

Klik hierboven op het plaatje of hier op de link als je dat plaatje niet ziet om naar de video te gaan.

Ik heb het al eerder gezegd en jij weet het zelf ook wel. Het is een bijzondere periode, buitencategorie.

Deze Corona-crisis is een periode die we nog lang gaan herinneren. Ik hoop dat deze extra ingelaste Foto7daagse je een heel klein beetje heeft geholpen. Geholpen om je zinnen te verzetten. Om even aan iets anders te denken. Om lekker bezig te zijn met fotografie.

Het organiseren van een Foto7daagse kost mij heel veel tijd en energie. Dat zie je misschien niet zo, maar het is echt veel werk. Een Foto7daagse vergt altijd behoorlijk wat voorbereiding. Gelukkig had ik al ervaring, dit was immers de 7e keer dat ik de Foto7daagse organiseerde. Het feit dat de agenda zo goed als leeg werd in deze Corona crisis ‘hielp’ om de tijd te vinden.

Tijdens de Foto7daagse kost het me dus veel tijd en energie. Maar eerlijk is eerlijk, ik krijg er ook heel veel energie van terug. Want ik kan de Foto7daagse wel verzinnen. Maar jullie maken de Foto7daagse. Met jullie ideeën, foto’s en opmerkingen maken jullie de Foto7daagse!

En het was weer geweldig. Ik heb prachtige, creatieve en ontroerende foto’s voorbij zien komen. Mijn complimenten aan jullie! In deze moeilijke tijd kwamen jullie met iets moois voorbij. Jullie hebben laten zien dat je gewoon ook goed aan de slag kan als je in locatie beperkt bent.

Als je nu bang bent voor een ‘zwart gat na de Foto7daagse’, dat hoeft niet. Want er is binnenkort gewoon weer een Foto7daagse. Duurt nog wel een paar weken hoor. Op 18 mei starten we weer!

Je hebt in de afgelopen week gezien dat je niet veel nodig hebt om lekker fotografisch aan de gang te gaan. Ik hoop dus dat je ook dan weer meedoet.

Wat kan jij voor mij doen?

Nou, je kan me op verschillende manieren helpen. En ik ben eerlijk tegen je. De Foto7daagse is gratis voor jou. Maar niet voor mij. Simpelweg omdat dagelijks mailen naar bijna 6000 mensen gewoon niet gratis is. Daarnaast ben ik vele uren per dag met de Foto7daagse bezig. Ik vind het echter echt belangrijk dat je altijd gratis mee kan doen met de Foto7daagse.

Daarom betaal ik de kosten van de Foto7daagse gewoon uit eigen zak. Maar die begint met deze crisis aardig leeg te raken. Mijn workshops zijn gewoon compleet uit de agenda gevaagd voor het voorjaar, mijn hoogseizoen…

Wil je me helpen? Dat kan op verschillende manieren:

  • op een manier die jou een paar minuten maar geen geld kost: Schrijf een positieve 5 sterren review op Trustpilot of Facebook. Reviews helpen mij ook na deze crisis weer om klanten te krijgen.
  • Doe mee aan de Foto7weekse, die start op 30 mei en we gaan de zomer binnenhalen in deze editie. Tijdens de Foto7weekse krijg je in 7 weken in totaal 12 verschillende opdrachten. De groep is bewust klein (maximaal 40 deelnemers) en ik geef feedback op je foto’s in verschillende video’s. Alleen vandaag nog 20% korting op deFoto7weekse!
  • Wordt Foto7weekse-VIP. Dat kan al voor het kleine bedrag van €5,-
    Als VIP weet jij als eerste de datum van 2021, mag je een opdracht verzinnen én zorg je dat de Foto7daagse voort blijft bestaan.
  • En wist je? Al mijn online fotocursussen zijn voor de helft van de prijs! Profiteer van deze halve prijs in deze periode waar je misschien wel veel tijd hebt om nieuwe dingen te leren!
  • Koop een mooie set Fotokaarten, geweldige geheugensteuntjes op A6 formaat. Past dus perfect in je fototas.

 

Afscheid voor eventjes

Oké, we zijn nu echt klaar. Vanaf vandaag zal je weer even zonder de Foto7daagse moeten. Vergeet niet te fotograferen en ik zie je binnenkort voor de volgende Foto7daagse!

groeten en stay safe!
Mischa
HeelHollandFotografeert

 

 

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

Meer informatie over de Fotokaarten en direct bestellen