Fotocursus voor gevorderden,

Een stap verder met de fotografie

Veel cursisten hebben na de fotocursus voor beginners de behoefte om verder te gaan met de hun fotografie. Speciaal hiervoor bied ik een gevorderdencursus aan.

gevorderden-fotosIn deze cursus die gegeven wordt in Middelburg en in Goes gaan we niet in op de specifieke technische details van de fotografie (die zijn immers behandeld in de beginnerscursus), maar gaan we middels een fotografische opdracht de grenzen van de fotografie verkennen. De opdrachten worden gegeven als ware het een echte opdracht, dus met een fotograaf en een opdrachtgever. De ene keer zal de opdrachtgever specifieker zijn dan de andere keer. Dat vraagt dus wat van de creativiteit en de planning van de cursisten.

Tussen de cursusavonden zit ongeveer 4 weken en bij iedere tweede bijeenkomst worden de resultaten van de opdracht becommentarieert door mij en de medecursisten. Met dit commentaar op zak kan de cursist de fotografie dan weer verbeteren. En natuurlijk is het altijd mogelijk om even op gang geholpen te worden met fotografische techniek en tips&trucs. De kosten voor deze intensieve cursus van 8 avonden en een zaterdag bedragen slechts €239,-.

In deze avonden doen we diverse opdrachten die iedere cursist naar eigen kunnen uitvoert. Tegen het einde van de cursus gaan we gezamenlijk een zaterdag op stap. Dat kan zijn naar een stad, een evenement of bijvoorbeeld een dierentuin. Ook op die dag krijgen de cursisten verschillende opdrachten waaruit men kan kiezen.

Gevorderden, Middelburg , start 20 september 2017
Gevorderden, Goes , start 19 september 2017

Naast de fotocursus voor gevorderden is het ook mogelijk om het Fotojaar te volgen. Dit is geen live cursus, maar is een mooie manier om een jaar lang bezig te zijn. Je krijgt gedurende het jaar 25 opdrachten. Deze worden in een besloten Facebookgroep onderling door de deelnemers besproken en ik zal die ook middels een online video bespreken. Meer informatie over het Fotojaar kan je hier vinden.

Waarom een workshop volgen bij Mischa de Muynck / HeelHollandFotografeert?
Dat leg ik je hier uit.

Geplande fotocursussen seizoen 2016-2017
De gevorderdencursussen in Goes en Middelburg  zijn inmiddels gestart. Na de zomer van 2017 zullen er weer nieuwe cursussen volgen. Data van deze cursussen zullen aan het begin van 2017 bekend gemaakt worden.

Reacties

Reageer