Fotocursussen 2017-05-19T10:18:56+00:00

Fotocursussen voor beginners en gevorderden

Ik leer mensen om op een andere manier naar de wereld te kijken, op die manier help ik ze om met hun fotografie op een volgend niveau te komen.

HeelHollandFotografeert / Mischa de Muynck Fotografie verzorgt diverse fotocursussen en workshops, voornamelijk in Zeeland, maar ook daarbuiten. De reguliere fotocursussen voor beginners en gevorderden verzorg ik in Middelburg en Goes Daarnaast verzorg ik regelmatig voor personeelsverenigingen een eigen fotocursus. Workshops verzorg ik op verschillende plekken binnen en buiten Zeeland.

nosop3NOSop3.nl heeft mij geïnterviewd over hoe je de perfecte foto op het strand maakt. Luister en lees hier het verslag van Martijn van der Zande.

Beginnerscursus:

lessen-beginnersIedereen heeft tegenwoordig een digitale camera. Toch zien veel fotografen dat ze nu wel de techniek in handen hebben, maar nog niet de foto kunnen maken die ze zouden willen. In mijn beginnerscursus leer je de basistechniek van de camera, maar ook leer je kijken en selecteren. Meer info over de beginnerscursus fotografie

Praktijkmiddag basisfotografie:

praktijkmiddag01In deze praktijkmiddag leer je de camera kennen. We gaan met maximaal 4 deelnemers voornamelijk in de praktijk aan de slag en een beetje theorie tussendoor. Met het uitgebreide ebook dat bij deze workshop hoort heb je een goed naslagwerk.
Meer info over de praktijkmiddag basis fotografie

Gevorderdencursus:

Veel cursisten hebben na de fotocursus voor beginners de behoefte om verder te gaan met de hun fotografie. Speciaal hiervoor bied ik een gevorderdencursus aan.

In deze cursus gaan we niet in op de specifieke technische details van de fotografie maar gaan we middels een fotografische opdracht de grenzen van de fotografie verkennen. De opdrachten worden gegeven als ware het een echte opdracht, dus met een fotograaf en een opdrachtgever. De ene keer zal de opdrachtgever specifieker zijn dan de andere keer. Dat vraagt dus wat van de creativiteit en de planning van de cursisten. Meer info over de gevorderdencursus fotografie

Vergevorderden:

Voor mensen die al langer met fotografie bezig zijn biedt ik een persoonlijke begeleiding aan. In een jaar ga je aan de slag met een project waarin ik je begeleider ben. In onderling overleg stellen we doelen en zetten we  deadlines.
Meer informatie over deze individuele begeleiding

Online cursus
Woon je niet in de buurt of heb je door bijvoorbeeld onregelmatig werk weinig mogelijkheden om een ‘gewone’ cursus te volgen? Dan kan je ook kiezen om een online cursus te volgen. Je kan kiezen voor de Foto7weekse of het Fotojaar.

Maatwerk cursussen en workshops:
Ik ben ook in te huren voor een maatwerk cursus of workshop fotografie, werken met digitale bestanden, gebruik van RAW-fotografie middels Lightroom of een cursus photoshop op maat. Van beginnersniveau tot vergevorderd niveau, individueel of voor een grote groep, club, personeelsvereniging bedrijf of organisatie. Ook lezingen over fotografie of (digitale) technieken zijn mogelijk. Voor fotoclubs zijn er speciale lezingen en is een mentoraat mogelijk. Neem contact met me op voor details of een offerte.

Nieuwe cursussen:
Gedurende het gehele jaar starten er nieuwe cursussen. Ook weten vele personeelsverenigingen mij inmiddels te vinden voor een cursus op maat voor hun leden.

Afgelopen cursussen
Inmiddels hebben veel mensen via de kunsteducatie Walcheren, via de diverse personeelsverenigingen of via een andere weg een cursus of workshop fotografie gevolgd. Bedrijven en instellingen zoals het ADRZ, de Rabobank, EPZ, ZLM, Zeeland Refinery en de politie Zeeland waren uiterst tevreden over de gegeven cursussen en hebben inmiddels vervolgcursussen geboekt.

Gratis cursus fotograferen met je mobiel

Wat dacht je van een gratis online cursus om beter te gaan fotograferen met je mobiele telefoon? Gratis? Ja, gewoon omdat het kan!

Gratis cursus voor mobiel

Reacties

Reageer