FotoDoen

Dompel je 7 dagen lang onder in de fotografie

FotoDoen

In 2014 deden 3500 mensen mee aan de Foto7daagse en in 2015 ruim 4500 mensen.

Het organiseren van de Foto7daagse is zo intensief dat ik dit maar één keer per jaar kan doen. Maar er zijn veel mensen die vragen of dit vaker kan. Na lang wikken en wegen heb ik het gevonden. Ik heb een ‘soort van Foto7daagse’ gemaakt die je op ieder moment kan starten. Je kan dus op ieder moment meedoen.

En ik noem het FotoDoen.

FotoDoen is gratis!

Je kan altijd meedoen aan FotoDoen. Je start wanneer jij wilt en krijgt gewoon 7 dagen lang een leuke foto opdracht.

Hoe werkt FotoDoen?

Je schrijft je in en bevestigt je inschrijving.

De dag ná je aanmelding krijg je de eerste opdracht in je mailbox en de 6 dagen daarna nog 6 andere opdrachten. In totaal dus weer 7 opdrachten.

Je pakt je camera (welke dan ook) en gaat fotograferen. Door dat fotograferen ga je vanzelf anders naar de wereld om je heen kijken en wordt je weer een beter fotograaf. Simpel zat.

Dat is het….

Doe mee met FotoDoen
* verplichte velden

Veelgestelde vragen over FotoDoen

Wat is FotoDoen?
Je krijgt van mij 7 dagen lang een foto-opdracht. Het lijkt dus op de Foto7daagse, alleen kan je FotoDoen starten op de dag waarop jij dat wil.

Wat voor camera heb ik nodig voor FotoDoen?
Iedere camera die een plaatje maakt is goed. Als je gewoon je mobiel wilt gebruiken dan is dat prima.

Is FotoDoen gratis?
Ja, je krijg van mij de opdrachten gewoon gratis. Het kost jou je tijd, niets meer.

Voor wie is FotoDoen bedoeld?
Voor iedereen die fotografie leuk vind. Of je nu beginner bent of gevorderd.

Wat leer ik van FotoDoen?
FotoDoen leert je in ieder geval anders naar de wereld om je heen kijken.

Zijn de opdrachten van FotoDoen hetzelfde als die van de Foto7daagse?
Nee, je krijgt andere opdrachten.

Kan ik FotoDoen samen doen?
Ja, als je zorgt dat je met meerdere mensen tegelijk inschrijft krijgen jullie allemaal op het zelfde moment dezelfde opdracht

Beoordeel jij de foto’s die ik maak voor FotoDoen?
Nee, de foto’s worden niet dor mij beoordeeld. Het is echt een gratis fotoproject. Om er aan mee te doen kost je niets, maar dat houdt ook in dat ik je niet kan helpen. Wil je wel een project met feedback? Overweg dan eens de Foto7weekse of het Fotojaar.

Ik heb geen mail gekregen/inschrijven lukt niet
Dat is raar. Als je je hebt aangemeld zou je een mail ontvangen moeten hebben. Kijk even in de spam map van je mailbox. In Gmail kan het zijn dat de mail in de bak ‘promotions’ of ‘reclame’ is beland. Wacht even een half uurtje en kijk dan nog eens. Als de mail in de spam zit, zorg dan even dat je hem er uit haalt en markeert als ‘geen spam’. En zet mijn mailadres in je adresboek, dat scheelt de volgende keer weer.

Ik verstuur de mails met een speciaal programma. Die zorgt er voor dat echt alle inschrijvers een mail krijgen. Maar dat wil niet zeggen dat ze ook afgeleverd worden. Sommige mensen krijgen hem in de spam-box, maar kunnen die spam-box niet bekijken op hun mobiele telefoon. Ook zijn er providers die de mail vertraagd verzenden of helemaal niet doorlaten. Voornamelijk @home.nl, casema.nl, quicknet  en ziggo.nl hebben daar last van. Dat is echt heel vervelend, maar ik kan daar niets aan doen. Mijn advies is om bij  je provider te klagen…

Reacties

Reageer