Fotografieworkshop Alpaca’s fotograferen

Samen met Annemarie & Joost van Calishoek in ‘s-Heerenhoek (Zeeland, nabij Goes) organiseer ik een workshop waarbij je deze prachtige alpaca’s gaat fotograferen. Je maakt kennis met Chanel, Indi, Lucy, Giò en Jamie. Je gaat merken tijdens deze workshop dat ze allemaal een andere persoonlijkheid hebben. En er is voldoende tijd om die persoonlijkheid te leren kennen. Daardoor kan je de mooiste foto’s maken van deze beesten.

We starten de workshop op het gemak. Er komt een stukje theorie voorbij over de fotografie en over de alpaca’s. Vervolgens gaan we de ruime wei in waar de alpaca’s staan. De groep is bewust klein zodat je goed de foto’s kan maken die je wilt maken.

Ik leg je uit hoe je kan zorgen dat je camera perfect ingesteld staat voor de mooiste foto’s. En aan het einde leg ik nog een stukje uit over het nabewerken van je foto’s.

Deze workshop wordt enkele malen per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar. Om te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt is er een maximum van 8 deelnemers aan deze workshop. Schrijf je dus snel in, want vol is vol.

Data voor deze workshop: Zondagmiddag 17 september 2023.

Zijn er nog geen data of komt een datum niet uit? Zet je jezelf hier op de lijst, als er nieuwe data komen, weet je het als eerste.

Locatie van deze workshop:

Deze workshop wordt verzorgd bij de locatie van “Calishoek” in ‘s-Heerenhoek (Zeeland, nabij Goes). Hier hebben de alpaca’s een ruim opgezette wei en dit is ook een mooie plek om mooie foto’s te maken. Ook is hier een handige ruimte om onder het genot van een drankje de theorie van de fotografie te bespreken. Parkeren kan gewoon bij de locatie.

We starten de workshop om 13:15. Het einde van de workshop is rond 16:15 en de kosten van de workshop zijn €79,- per persoon.

Wat neem je mee voor deze workshop:

  • Natuurlijk je camera, een spiegelreflex, systeem of compactcamera
  • Qua lens kan je goed aan de slag met een standaard lens, je hebt zeker geen grote zoomlens nodig. Heb je bijvoorbeeld een lichtsterke 50mm of 35mm lens, dan is dat perfect voor portretten.
  • Voldoende ruimte op je geheugenkaart, je maakt veel foto’s tijdens deze workshop
  • Een extra batterij kan handig zijn omdat je veel foto’s maakt.

Waarom kiezen voor HeelHollandFotografeert?

Natuurlijk zijn er meer fotografen die een fotocursus geven. Er is echter een groot verschil tussen fotograaf zijn en mensen leren fotograferen. De vraag is dus wil je een docent die het er een keertje bij doet of wil je iemand die fulltime bezig is met fotografiecursussen en workshops?
Mischa de Muynck, de fotografie-coach van HeelHollandFotografeert heeft ruim 14 jaar ervaring als docent fotografie en heeft inmiddels duizenden mensen fotografieles gegeven. Mischa is zelf opgeleid aan de Kunstacademie en heeft daardoor zicht op zowel het technische als het vormgevende aspect van de fotografie.
Geen droge kost tijdens de lessen, maar praktijkgerichte voorbeelden in begrijpelijke taal. Belangrijk is dat je plezier hebt in de fotografie en Mischa zorgt daar voor!

De workshop wordt in ongedwongen sfeer gegeven, goede uitleg was ook een leuke sfeer met de andere deelnemers. Handige en nuttige tips gekregen. Een nette prijs voor een leuke workshop
Olav

Mischa is een kundig iemand die op een rustige manier al dan niet met humor de zaken goed kan uitleggen. Er wordt tijd besteed aan datgene wat voor die les gedaan moet worden. Leuke sfeer en zeker een aanrader…

Evert

De workshop was heel erg prettig van opzet. Heel veel duidelijke uitleg, genoeg tijd om zelf het geleerde in praktijk te brengen en er werd veel aandacht besteed aan alle belangrijke onderdelen.

Het was heel compleet en uitgebreid. Ik vond het een hele goede ervaring en zal deze workshop of eigenlijk Mischa als docent iedereen aanraden.

En nu aan de slag met alles wat ik heb geleerd.

Nicoline

Deze workshop is in overleg ook te boeken voor groepen en bedrijven. Neem dan even contact met me op en ik maak een offerte op maat.

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Margriet de Boer en Emily Martens