Fotografieworkshop Blijdorp

dierentuin blijdorp2

Wil je beter leren fotograferen? Tijdens een dagje Blijdorp ben ik je fotografie-coach en help je met je fotografie.

Ik organiseer een fotoworkshop in de mooie dierentuin Blijdorp in Rotterdam. Jij kunt daar bij zijn. Je gaat dan een hele dag met me op pad in Blijdorp.

Aan het einde van de workshop bepaal je zelf wat je de workshop waard vond. Meer informatie over deze prijs kan je hier vinden.

Wil je resultaten van deelnemers zien? Kijk hier eens voor een impressie van de deelnemers van juni 2015.

Doe mee op 13 mei 2017
Doe mee op 23 september 2017

Geplande data voor deze workshop is 13 mei 2017 en op 23 september 2017

Ik laat je zien wat er allemaal bij komt kijken om goede foto’s te maken van de dieren in de dierentuin. Waar let je op en welke techniek gebruik je waar? Dit is een echte doe-dag, waarbij ik je fotografie coach voor de dag ben.

We verzamelen bij de entree van het park om 9:30 en vervolgens starten we deze dag met koffie met wat lekkers en een korte theoretische introductie, we willen immers zo snel mogelijk gaan fotograferen. Tussendoor bespreken we tijdens de lunch de voortgang en we eindigen de dag rond 16:30 met een nabespreking met een borrel of frisdrank.

Normaal kost deze workshop je €89,-. Aan het einde van de workshop mag je echter zelf bepalen wat je de workshop waard vond! Het vervoer naar de locatie, eventueel parkeren, de lunch en de toegang tot Blijdorp zijn voor eigen rekening.

“Ik vond het een erg geslaagde dag. Na een korte introductie+uitleg snel aan de slag, en tijdens het fotograferen werden we ook goed begeleid, er was genoeg persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te stellen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, ik heb echt het gevoel dat ik weer een stapje verder vooruit ben gekomen met fotografie. Bedankt!”
Mariska
Wij hebben een reisje naar Kenia geboekt en daar hoort natuurlijk een safaritrip bij. Om alvast in de stemming te komen en mijn kennis, die ik bij Mischa op de basiscursus heb opgedaan, weer eens op te halen, vond ik het een goed plan om mee te gaan naar Blijdorp. De manier waarop Mischa de groep bij elkaar hield, enthousiast uitleg gaf en steeds dingen in de groep gooide van: let op je ISO, denk aan je sluitertijd, houd je diafragma hoog etc, etc. zette je goed aan het denken en met een mooi resultaat. Ik ben weer helemaal bij! Mischa bedankt
Cor

Meer ervaringen van deelnemers aan cursussen en workshops

 

Waarom een workshop volgen bij Mischa de Muynck / HeelHollandFotografeert?
Dat leg ik je hier uit.

*** UNIEKE PRIJS ***

Bepaal zelf wat je betaalt! Aan het einde mag je zelf bepalen wat je deze workshop waard vond.
Doe mee op 13 mei 2017
Doe mee op 23 september 2017

Foto’s zien en een verslag lezen van een vorige workshop? Klik hier om het verslag op mijn blog te lezen.

Wil je weten wat opdrachtgevers en cursisten van mijn fotografie en manier van cursus geven vinden? Lees de referenties eens.

Je inschrijving is definitief als je van mij een bevestiging hebt gekregen. Door het invullen van een aanvraag ga je akkoord met de algemene voorwaarden betreffende het cursusaanbod van Mischa de Muynck Fotografie. De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. Je krijgt ruim vooraf bericht over de details van de dag en waar we afspreken. Eventueel is het dan mogelijk om af te spreken om samen te rijden.

Reacties

Reageer