Fotografieworkshop Roofvogels fotograferen

Prachtige dieren zijn het, roofvogels. Maar zeker niet makkelijk om op de foto te zetten.

Samen met Roofvogels en Uilen organiseer ik een workshop roofvogels fotograferen. Waar je tijdens een ‘normale’ roofvogelshow wel een plaatje kan maken, kan je bij deze workshop echt jezelf toeleggen op het goed fotograferen van deze prachtige beesten. Er is alle tijd om de vogels goed op de foto te zetten en de vgels vliegen gerust een extra rondje voor je als het niet in de eerste, tweede of derde keer lukt.

We starten de workshop op het gemak. Er komt een stukje theorie voorbij over de fotografie en over de vogels. Daarna gaan we portretten fotograferen van de vogels. Dit is nog ‘makkelijk’ en een mooie aanzet voor het wat moeilijkere gedeelte, het fotograferen van de vogel in de vlucht.

Ik leg je uit hoe je kan zorgen dat je camera perfect ingesteld staat voor de vluchtfoto’s. We hebben de tijd om deze vluchtfoto’s te oefenen. Aan het einde drinken we nog wat en bespreken we de dag na.

Deze workshop wordt twee maal per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar. Om te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt is er een maximum van 15 deelnemers aan deze workshop. Schrijf je dus snel in, want vol is vol.

EXTRA DATUM INGEPLAND OP 16 JUNI 2017

Doe mee op 12 mei 2017 (VOL!)
EXTRA workshop op 16 juni 2017

workshop roofvogels5Data voor deze workshop is vrijdag 12 mei 2017 en er is een extra workshop gepland op vrijdag 16 juni 2017

We starten om 13:00 en de locatie is in Fijnaart (Noord-Brabant).

Dit is een fotografie doe-dag waar ik je uitleg hoe je camera goed gebruikt om te zorgen dat je meer gelukte foto’s krijgt. Maar realiseer je wel dat zeker de vluchtfoto’s enige oefening nodig hebben. Je zal dus veel foto’s maken en samen zorgen we zeker voor een paar mooie gelukte foto’s. Je neemt natuurlijk je camera mee en ook een goede zoomlens (bij voorkeur minimaal 200mm).

Er wordt gevlogen met met uilen, buizerds, valken, gieren, caracara, arenden maar ook andere vogels zullen erbij zijn zoals, ibissen, kookaburras, neushoornvogel etc.
De vogels worden deze dag vrij gevlogen en zullen niet vast zitten en dus ook zelf hun grenzen aan kunnen geven. Sommige vogels kunnen dan ook tot op enkele centimeters benaderd worden. Als u als fotograaf rekening houdt met de vogel, dan geeft deze u zeker de gelegenheid om wat prachtige plaatjes te maken voor zowel portret als actie foto’s.
Ook zullen verschillende vogels in de bomen gaan zitten of hierin landen, een bad nemen, rond scharrelen of rakelings over u heen vliegen. Kortom genoeg om te fotograferen.

Het einde van de workshop is rond 16:30-17:00 en de kosten van de workshop zijn €99,- per persoon.

Slechts €99,-

Deze prijs van deze workshop is slechts €99,-.
Doe mee op 12 mei 2017 (VOL!)
EXTRA workshop op 16 juni 2017

Deze workshop is in overleg ook te boeken voor groepen en bedrijven. Op een locatie naar wens. Neem dan even contact met me op en ik maak een offerte op maat.

Reacties

Reageer