FOTOKAARTEN & SITUATIEKAARTEN
DE BASIS EN MEER IN JE FOTOTAS

Wil jij de basis van de fotografie in je tas hebben? Ik heb het voor je.

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10, 28 of 38 kaarten die je helpen met het instellen van je camera en het fotograferen van verschillende foto-situaties

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

De inhoud van deze kaarten

Fotografie is simpel, althans zo lijkt het. In de praktijk valt dat vies tegen. Welke stand is nu op welk moment de beste stand? En hoe stel je je camera zo in dat je een goede foto krijgt? Er zijn zoveel instellingen. En wat doe je in welke situatie? Welke lens gebruik je, waar let je op? Wat is het beste moment, ho stel je je camera in en op welke stand?

Ik weet EXACT waar fotografen keer op keer struikelen. In de meer dan 14 jaar dat ik cursussen en workshops verzorg heb ik gezien wat fotografen makkelijk vinden en wat niet. En het instellen van de camera is echt niet zo logisch… Een verkeerde instelling van je camera houdt al snel in dat je foto op z’n minst niet zo goed is als het zou kunnen.

Daarom heb ik deze kaarten gemaakt. Ze zijn een geweldig geheugensteuntje om in je fototas te stoppen en te bekijken als dat nodig is. Altijd je privé instructeur in je fototas :)

“…ik weet het wel, maar hoe zat het nu ook alweer?”

Simpel zat, je kan gewoon niet alles onthouden. 
Ja, de dingen die je dagelijks doet. Maar grote kans dat je het echt niet weet.

Google? ja hoor, vind tussen alle adviezen de juiste maar eens…

Er is een oplossing!

Je pakt gewoon de fotokaarten even uit je tas. Kiest de juiste fotokaart en stelt je camera zo in zodat alles weer flex is. Punt!

De opties

ALLEEN FOTOKAARTEN

Je schaft alleen de 10 Fotokaarten aan. Je kan de Fotokaarten downloaden en zelf afdrukken of je krijgt ze op mooi robuust en duurzaam papier thuisgestuurd.

ALLEEN SITUATIEKAARTEN

Je schaft de 28 Situatiekaarten aan. Deze zijn perfect voor verschillende fotografische situaties. Iedere kaart staat boordevol tips en trucs. Je krijgt deze Situatiekaarten thuisgestuurd in een stevig doosje inclusief een leuke verrassing die je zeker in je fototas kan gebruiken!

ALLE KAARTEN

Dit is de meest gekozen optie. En terecht. Je krijgt het gehele pakket en daarmee pak je ook nog een voordeel in €€€’s!
De 38 kaarten, een extra spiekbriefje en de verrassing worden dezelfde dag nog aan je verstuurd.

De unieke, simpele en doeltreffende manier om altijd je camera instellingen correct te hebben!

TIJDELIJK AANBOD!

 JE KRIJGT TIJDELIJK MAAR LIEFST €10,- KORTING OP DEZE SET FOTOKAARTEN & SITUATIEKAARTEN

WEES SNEL, AANBIEDING VERLOOPT SNEL!

Fotokaarten downloaden

9,95
 • TIJDELIJK AANBOD! IN PLAATS VAN €19,95
 • Alle 10 de Fotokaarten
 • Zelf afdrukken, voordelige optie
 • Directe download na betaling!

Fotokaarten afgedrukt thuis

17,95
 • TIJDELIJK AANBOD! IN PLAATS VAN €27,95
 • Alle 10 de Fotokaarten
 • Afgedrukt thuisgezonden
 • Inclusief download

Situatiekaarten

30,95
 • TIJDELIJK AANBOD! IN PLAATS VAN €40,95
 • Alle 28 de Situatiekaarten
 • Afgedrukt thuisgezonden
 • vandaag besteld = vandaag verzonden

Situatiekaarten & Fotokaarten

38,95
 • TIJDELIJK AANBOD! IN PLAATS VAN €48,95
 • de 28 Situatiekaarten én de 10 Fotokaarten
 • Inclusief een extra spiekbriefje én een verrassing voor in je fototas
 • Afgedrukt thuisgezonden
 • Vandaag besteld = vandaag verzonden
 • Meest gekozen optie

De verschillen tussen de Fotokaarten en de Situatiekaarten

De 10 Fotokaarten gaan voornamelijk over de technische instellingen van je camera. Scherpte-diepte, scherpstellen, witbalans, lichtmeting, de belichtings-driehoek, ISO, transportmodus en correct belichten.

Op de 28 Situatiekaarten worden verschillende situaties uitgelegd. Wat is belangrijk op welk moment, hoe zorg je dat je goed flitst en wanneer? Welke instellingen van je camera gebruik je? En wat zijn nog meer zaken waar je in die een bepaalde situatie op let?

Supersnelle afwikkeling!

Ik heb de bestelling al in goede orde ontvangen – heel hartelijk dank voor de supersnelle afwikkeling!
Wat zien de kaarten er mooi uit en wat staat er veel informatie op.
Mijn complimenten.
Ik ben heel blij dat ik ze besteld heb.
Anna Lammers

Het zijn geweldige kaarten

Ik heb de situatiekaarten gekocht bij u. Ik kan aardig wat fotograferen maar ik heb zelfs al geleerd van de kaarten die erbij zitten.  Vooral de kaart van het buiten fotograferen in het donker lijkt wel interessant. Over het landschapsfotografie dat je een statief moet gebruiken, dan ben ik zo eigenwijs en denk dat kan ik wel zonder. Maar nu, met de Situatiekaarten, begrijp ik het dat het niet zonder kan. Ik krijg nu mooiere foto’s het zijn geweldige kaarten.

Gerard Borgt

Fotografie-encyclopedie

Dit zijn geen situatiekaarten, maar een complete fotografie-encyclopedie op kaartjes. ? ?
Arne Hulstein

Je hebt vier opties ….

OPTIE # 1 Ga gewoon door met je fotografie. Je krijgt dezelfde resultaten, misschien verbeter je je fotografie verbeteren in de toekomst. En misschien herinner je wat de juiste instelling is op welke moment …
…Of…

OPTIE # 2 Je schaft deze unieke spiekbriefjes, deze Fotokaarten, aan. En je pakt de controle over je fotografie. Druk je ze zelf af, kies dan voor de voordelige download van €9,95. Wil je ze thuisgestuurd krijgen op mooi dik en duurzaam papier kies dan voor de optie van €17,95. LET OP! DIT IS EEN TIJDELIJKE AANBIEDING

OPTIE # 3 Kies de Situatiekaarten aan. Op de 28 mooie op dik duurzaam papier afgedrukte kaarten krijg je dezelfde dag nog thuisgestuurd. Je bent klaar voor heel veel verschillende fotografische situaties. OOK DIT IS EEN TIJDELIJKE AANBIEDING

OPTIE # 4 Tegen een kleine meerprijs van €8,- kies je zowel de de Situatiekaarten als de Fotokaarten. Dit is de optie met het meeste voordeel. Ook hiervoor geldt: alles is op mooi dik en duurzaam papier gedrukt en het wordt dezelfde dag nog op de post gedaan.

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al bijna 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef al meer dan 14 jaar fotografiecursussen. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd.

Mijn begin en mijn fouten in de fotografie
Ook ik ben ooit begonnen met fotografie. De informatie die toen beschikbaar was, werd gefragmenteerd aangereikt. Ik moest dus dingen uitproberen en ging af en toe fotografisch behoorlijk de mist in. Door mijn ervaring alsook die van duizenden cursisten weet ik waar de foutjes liggen die beginnende fotografen maken. Al die informatie heb ik gestopt in deze Situatiekaarten en Fotokaarten!