FOTOKAARTEN: DE BASIS IN JE FOTOTAS

Wil jij de basis van de fotografie in je tas hebben? Ik heb het voor je.

Speciaal voor fotografen heb ik kleine geheugensteuntjes gemaakt. 10 kaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer, Hoe krijg je de beste scherpte-diepte, welke meetmethode is de beste op welk moment, hoe stel je je camera in? En nog veel meer!

Dit is echt een minicursus op zakformaat!

De inhoud van deze kaarten

Fotografie is simpel, althans zo lijkt het. In de praktijk valt dat vies tegen. Welke stand is nu op welk moment de beste stand? En hoe stel je je camera zo in dat je een goede foto krijgt? Er zijn zoveel instellingen.

Ik weet EXACT waar fotografen keer op keer struikelen. In de meer dan 10 jaar dat ik cursussen en workshops verzorg heb ik gezien wat fotografen makkelijk vinden en wat niet. En het instellen van de camera is echt niet zo logisch… Een verkeerde instelling van je camera houdt al snel in dat je foto op z’n minst niet zo goed is als het zou kunnen.

Daarom heb ik deze kaarten gemaakt. Ze zijn een geweldig geheugensteuntje om in je fototas te stoppen en te bekijken als dat nodig is. Altijd je privé instructeur in je fototas :)

“…ik weet het wel, maar hoe zat het nu ook alweer?”

…met dat overbelichten?

… met dat licht meten?

… welke stand is nu de beste stand?

… wanneer krijg ik een kleine scherpte-diepte?

…met die belichtingsdriehoek?

…hoe krijg ik echt scherpe foto’s?

Klinkt dit bekend? Je hebt het gehoord, geleerd, misschien al een paar keer gebruikt of gedaan. En toch ben je het even kwijt…

En daar sta je. Aan het strand, in het bos, of bij die groep mensen die je op de foto zou zetten. En je weet het niet meer….
Ja, je kan natuurlijk ook niet even weg…

Er is een oplossing!

Je pakt gewoon de fotokaarten even uit je tas. Kiest de juiste fotokaart en stelt je camera zo in zodat alles weer flex is. Punt!

De opties

DOWNLOADEN

Je schaft de Fotokaarten aan en krijgt na betaling direct een downloadlink. Je kan de Fotokaarten downloaden en zelf afdrukken. De bestanden die je krijgt kan je op A5 en op A6 formaat afdrukken. Je krijgt tips hoe je ze het beste af kan drukken.

THUIS GESTUURD

Je schaft deze set Fotokaarten aan. Na betaling stop ik ze dezelfde dag nog in een envelop en stuur ze naar je huisadres. Je krijgt dus de kaarten afgedrukt op stevig papier op a6 formaat thuis. Daarnaast krijg je ook direct een downloadlink. Je kan ze dus zelf nog een keer afdrukken als je wilt.
Verzenden in Nederland is gratis. Bij verzending naar ander EU landen vraag ik een kleine bijdrage in de (hoge) kosten van €1,75

GRATIS BIJ EEN FOTOCURSUS

Doe je mee met één van mijn klassikale fotocursussen? Dan krijg je sowieso de Fotokaarten gratis!

De unieke, simpele en doeltreffende manier om altijd je camera instellingen correct te hebben!

TIJDELIJK AANBOD!

 JE KRIJGT TIJDELIJK MAAR LIEFTST €10,- KORTING OP DEZE SET FOTOKAARTEN

WEES SNEL, AANBIEDING VERLOOPT SNEL!

Fotokaarten downloaden

9,95
  • TIJDELIJK AANBOD! IN PLAATS VAN €19,95
  • Alle 10 de Fotokaarten
  • Zelf afdrukken
  • Directe download na betaling!

Fotokaarten afgedrukt thuis

17,95
  • TIJDELIJK AANBOD! IN PLAATS VAN €27,95
  • Alle 10 de Fotokaarten
  • Afgedrukt thuisgezonden
  • Inclusief download

Je hebt drie opties ….

OPTIE # 1 Ga gewoon door met je fotografie. Je krijgt dezelfde resultaten, misschien verbeter je je fotografie verbeteren in de toekomst. En misschien herinner je wat de juiste instelling is op welke moment …
…Of…

OPTIE # 2 Je schaft deze unieke spiekbriefjes, deze Fotokaarten, aan. En je pakt de controle over je fotografie. Download deze Fotokaarten, druk ze thuis af en stop ze in je fototas. Op deze manier heb je de instellingen in je tas, je hebt geen twijfels meer over de juiste instellingen. Je vaardigheden groeien en groeien, net als de kwaliteit van je foto’s. Deze Fotokaarten zijn nu tijdelijk te koop voor maar €9,95.. Profiteer er van en koop de Fotokaarten nu!

OPTIE # 3 Tegen een kleine meerprijs verzend ik deze Fotokaarten naar huisadres. Je krijgt ook de download-link voor het geval je nog een exemplaar nodig hebt. De kosten zijn slechts € 17,95 voor een beperkte tijd ..

Dus, welke optie kies je?

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al bijna 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef al meer dan 11 jaar fotografiecursussen. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd.

Mijn begin en mijn fouten in de fotografie
Ook ik ben ooit begonnen met fotografie. De informatie die toen beschikbaar was, werd gefragmenteerd aangereikt. Ik moest dus dingen uitproberen en ging af en toe fotografisch behoorlijk de mist in. Door mijn ervaring alsook die van duizenden cursisten weet ik waar de foutjes liggen die beginnende fotografen maken. Al die informatie heb ik gestopt in deze Fotokaarten!

Je krijgt direct na betaling een download-link naar de Fotokaarten. En als je de optie hebt gekozen om de Fotokaarten afgedrukt thuisgestuurd te krijgen dan krijg je die snel in je brievenbus. Op mooi dik papier.
De downloadlink is 1 jaar geldig en je kan deze link 5 keer gebruiken. Ben je ze dus kwijt, je kan ze gewoon nog een keer downloaden.

Deze Fotokaarten zijn uitermate geschikt voor beginnende fotografen en fotografen die nog een keer terug willen kijken hoe het ook alweer zat. Het is niet voor niets dat mijn cursisten die meedoen aan mijn klassikale cursus allemaal een setje van deze Fotokaarten krijgen!

Ja, waarom zou je dat doen? Nou, omdat je ze dan echt bij de hand hebt. Natuurlijk kan je ze digitaal opslaan op je telefoon, maar dan moet je daar weer in zoeken. Direct uit je fototas halen is gewoon echt makkelijker!

De digitale bestanden die je krijgt zijn prima om af te drukken op A5 of A6 formaat. Heb je een fotoprinter, dan kan kan je ze ook op formaat 10×15 afdrukken.

Als je de fysieke Fotokaarten besteld, dan krijg je ze dus ook thuis gestuurd. Je krijgt dan de 10 Fotokaarten thuis. Dit zijn 5 kaarten die dubbelzijdig zijn afgedrukt op stevig 300 grams papier. Het formaat is A6.
Wil je de houdbaarheid vergroten? Dan lamineer je de Fotokaarten.

De verzending van de fysieke kaarten kost natuurlijk geld. Gebruik je een adres in Nederland, dan is de verzending gratis. Voor een adres buiten Nederland, maar in de EU vraag ik een kleine bijdrage in de (hoge) kosten van €1,75. Buiten de EU kan er ook verzonden worden maar neem dan even vooraf contact me me op.

Dat ben ik dus, de maker van deze Fotokaarten. Ik ben aan de kunstacademie opgeleid en verzorg al meer dan 11 jaar fotocursussen en workshops. Duizenden mensen heb ik geleerd om een betere foto te maken. Als je nog meer wilt weten kijk dan hier.

Vul het contactformulier even in, dan krijg je een antwoord van me.