Heel Holland Fotografeert Fotoprojecten

HeelHollandFotografeert organiseert verschillende fotografieprojecten waar je aan mee kan doen. Door mee te doen aan een fotoproject wordt je een betere fotograaf. Het project is je stok achter de deur! Aan een deel van deze fotoprojecten doe je gratis mee!

Doe mee aan de GRATIS Foto7daagse

De jaarlijkse Foto7daagse is een prima manier om een week lang lekker bezig te zijn met fotografie. Deze gratis Foto7daagse laat je anders kijken naar de wereld om je heen! Dit jaar was de Foto7daagse van 16-22 maart 2015. In 2016 is er weer een Foto7daagse. Schrijf je nu al in om zeker te weten dat je mee kan doen in 2016!
Het doel van de #Foto7daagse is om met elkaar plezier te hebben met fotografie. Het is leuk als we de #Foto7daagse met zoveel mogelijk mensen gaan doen, nodig dus vooral al je vrienden uit om mee te doen.

Info/inschrijven Foto7daagse
fotoweekse-vierkant
FotoDoen

Doe mee aan FotoDoen

Schrijf je in voor FotoDoen en krijg 7 dagen lang een foto-opdracht in je mailbox. Je kan op ieder gewenst moment mee doen aan FotoDoen. En ook FotoDoen is gratis het kost je alleen tijd.

Info/inschrijven FotoDoen

Doe mee aan de Foto7weekse

Tijdens de foto7weekse ga je met een kleine groep aan de slag met 12 opdrachten in 7 weken. Tijdens de foto7weekse krijg je feedback middels video beoordelingen die gevuld zijn met tips en trucs. De foto7weekse is dan ook een perfecte manier om geconcentreerd  bezig te zijn met fotografie en er veel van te leren.

Meer over de foto7weekse

fotoweekse-vierkant

De maandelijkse Foto-opdracht

Iedere maand een nieuwe foto-opdracht om te zorgen dat je aan de slag blijft. Bekijk de opdracht van deze maand en ga aan de slag. Misschien wordt jouw foto wel uitgekozen en verdien je eeuwige roem en je foto in een prachtige lijst!

Doe mee aan de maand-foto

Een jaar lang fotograferen

Heel intensief en daardoor een geweldige ervaring. Het fotojaar is de manier om meer uit je fotografie te halen. Iedere twee weken krijg je een opdracht. Je neemt de tijd om deze opdracht goed uit te werken en met de kleine groep van maximaal 20 deelnemers waarin je zit kan je overleggen. Uiteindelijk krijg je ook commentaar op je foto’s van mij. Ik doe dat door beoordelingen die ik op video opneem. En als klap op de vuurpijl gaan we ook nog eens een vrijdagmiddag met de hele groep fotograferen op lokatie

Meer over het fotojaar
fotojaar-vierkant

 

Reacties

Reageer