Gratis zaken van HeelHollandFotografeert

Maak jij foto’s en wil je jezelf verbeteren? En wil je die kennis gratis op een hoger niveau brengen? Dat kan ook bij HeelHollandFotografeert. Hieronder staan de verschillende gratis ‘dingetjes’, cursussen en evenementen waaraan je voor noppes mee kan doen.

Leuk? Het is gratis, het blijft gratis, maar je mag me natuurlijk wel bedanken, dat is ook gratis tenslotte :)

Het iZine, schrijf je in en krijg ook nog een handig fotografie spiekbriefje

Tja, ik noem het een iZine. Maar eigenlijk is het een leuk verhaaltje dat ik je regelmatig toestuur. Dat heeft altijd met fotografie te maken en het leest lekker weg. Schrijf jezelf in en je hebt dan ook de optie om mee te doen aan de Foto7daagse (zie verderop). Na inschrijving krijg je gewoon een spiekbriefje van me, lekker handig!

De Foto7daagse

We kunnen het er lang of kort over hebben. Dt is de Foto7daagse. Gratis, had ik al gezegd. Eén maal per jaar doen duizenden mensen mee aan die Foto7daagse. Schrijf je snel in en doe ook mee!!!

FotoDoen, de Foto7daagse, maar dan anders :)

Anders? Ja.

Want als de Foto7daagse klaar is en je dta nog een keer wil doen. Of nu al omdat je niet wil wachten. Schrijf je in en krijg ook 7 dagen lange en leuke opdracht. Echt leuk! En gratis natuurlijk :)

Een gratis inspiratie serie

Wauw! Ik ben eigenlijk gek dat ik dit gratis weg geef, maar ik doe je er graag een plezier mee. Schrijf je in en krijg 5 dagen lang mail met een video een ebook en nog veel meer.

Kan het gekker, ja hoor: een gratis mini-cursus

Ben je net begonnen met fotograferen? Net een camera gekocht? Of zit je nog steeds op die automatische stand? Ik heb een geweldige online cursus van 5 lessen. Alle informatie over deze gratis (jaja, voor noppes) minicursus:

Bedank Mischa van HeelHollandFotografeert

Ik ben Mischa en heb al deze zaken voor jou gratis gemaakt.

Ja, allemaal gratis hierboven en hieronder.

Snap je dat me dat een hele berg tijd heeft gekost. Geef ik gewoon voor niets aan je. Verleidelijk om te nemen, te gebruiken en dan… Ik weet dat veel mensen gebruik maken van mijn gratis zaken en ik hoor daar heel vaak niets van. Vinnik jammer, echt…

Natuurlijk hoop ik dat je een keer een setje Fotokaarten bij me koopt. Of een cursus. Of een workshop.

Maar als je dat nu niet doet, wil je me dan bedanken door een korte review te schrijven? Kan met een paar woorden hier op Trustpilot. En als je tevreden bent, geef dan gewoon 5 sterren.

En weet je, dat kost ook jou niets (alleen twee minuten).

Thanks!

Webinar voor startende fotografen

Super, een webinar voor startende plaatjesmakers. Volg je deze dan krijg je lekker veel tips en trucs, direct. Online volgen wanneer jij wil.

Lightroom, de baas in het beheren en bewerken van je foto’s

Lightroom is hét programma om je foto’s te beheren en te bewerken. De baas in fotografie-land. En ik ben de baas over Lightroom. Ik noem mijzelf ook wel de Lightroom dokter :)
Wil jij zien wat Lightroom allemaal kan? Volg dan dit webinar.

Allemaal artikelen en video’s

Geschreven artikelen en video, boordevol informatie Omdat het kan hè. Lezen en/of kijken is ook weer gratis, jaja, profiteer er van :)

Op vrijdag is het PhotoFriday

Iedere vrijdag kan je op de Facebook pagina van HeelHollandFotografeert meedoen aan Photofriday. Gewoon een foto posten van afgelopen week. Misschien wordt jouw foto wel de beste van de weel of zelfs het jaar. Win je ook nog wat leuks!