Gratis fotografie cursus

Heb je pasgeleden een nieuwe camera gekocht? Of heb je je camera al langer en fotografeer je nog steeds op de automatische stand? Dit is een korte gratis fotografie cursus. Je volgt deze gratis cursus online. 

Ik heb al duizenden mensen verder geholpen met hun fotografie en ik weet dus als geen ander wat de problemen zijn waar je als beginner tegenaan loopt. Daarom heb ik deze minicursus gemaakt. In 5 korte lessen met iedere keer een video geef ik je goede tips waar je gewoon mee aan de slag kan. Je maakt meteen al betere foto’s.

En het leuke is, deze korte fotocursus is gratis! En of je nu een Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Pentax, Olympus of een andere camera hebt, dat maakt niet uit.

Wat leer je allemaal in deze gratis online fotografie cursus?

Ik weet dat beginnende fotografen vaak dezelfde fouten maken. Ik heb ze zelf ook gemaakt en ik zie veel van mijn cursisten ook deze fouten maken. Ik ga je dus in 5 lessen helpen om die fouten te voorkomen.
Je hebt misschien net een nieuwe camera of je fotografeert nog steeds op de automatische stand. Met deze simpele tips kan je meteen al een stapje verder.

En een stapje verder zorgt er voor dat je betere foto’s maakt. Zo simpel is het!

Ik laat je zien hoe je je camera instelt voor de beste kwaliteit, waar de verschillende instellingen voor zijn en ik heb tips voor je wat je wel en wat je niet aan moet schaffen. We kijken naar de verschillende standen van de camera en stellen die in op de beste kwaliteit. Ook kijken we hoe je een goed portret maakt. We kijken naar witbalans en hoe je een betere foto maakt door te ‘bewegen’.

Dit zijn de verschillende lessen:

  • Les 1: must have accessoires

  • Les 2, de verschillende standen van de camera

  • Les 3, instellingen voor een goed portret

  • Les 4, de witbalans

  • Les 5, dichterbij

Wat vinden mensen van deze gratis fotografie cursus?

“De uitleg van Mischa vind ik geweldig, het is eenvoudig uitgelegd en begrijpelijk vooral. Ook al fotografeer je nooit dan nog is het een aanrader en zelfs ik als ervaren amateurfotograaf steek hier nog voldoende van op en krijg gelijk nieuwe inspiratie om te gaan fotograferen.”

Evert, ⭐⭐⭐⭐⭐

“Duidelijke rustige uitleg met toepasselijke voorbeelden.”

Wilna, ⭐⭐⭐⭐⭐

“De minicursus is zeer duidelijk en wordt enthousiast gegeven door Mischa. Het is onmisbare basiskennis die je nodig hebt als je op pad gaat met je camera. Complimenten voor het overzichtelijk overbrengen van de informatie & de prettige video’s.”

Robert, ⭐⭐⭐⭐⭐

“Ik heb de afgelopen dagen de Minicursus Fotografie gevolgd. Vind enorm fijn hoe jij dingen uitlegt en laat zien. Heb zelf nog veel moeite met sluitertijd, diafragma en ISO omdat ik nog niet zo heel lang fotografeer. Mede dankzij jouw uitleg wordt het me steeds duidelijker. Top!”

Lisa, ⭐⭐⭐⭐⭐

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al ruim 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef sinds 2007 fotografiecursussen en workshops. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd. Zoals waar beginnende fotograferen over struikelen. Deze kennis heb ik gestopt in deze gratis mini fotocursus.

Mijn begin en mijn fouten in de fotografie
Ook ik ben ooit begonnen met fotografie. De informatie die toen beschikbaar was, werd gefragmenteerd aangereikt. Ik moest dus dingen uitproberen en ging af en toe fotografisch behoorlijk de mist in. Door mijn ervaring maar ook die van duizenden cursisten weet ik waar de foutjes liggen die beginnende fotografen maken. Als je deze cursus volgt maak jij die fouten niet! Jij weet na het volgen van deze cursus waar je op moet letten!