Individuele begeleiding Lightroom

Met het consult help ik je ter plekke of via een internetverbinding met je Lightroomproblemen.

De lightroomdokter van HeelHollandFotografeert

Heb je hulp nodig bij Lightroom? Is je bibliotheek niet op orde? Ben je foto’s kwijt? Of moet je je Lightroom verhuizen van de ene naar de andere computer? Ik heb verschillende gratis artikelen staan op deze website, maar soms is dat niet voldoende. In dat geval help ik je gewoon middels een Lightroom consult.

Ik zie vaak dat mensen gebruiken maken van iemand die verstand heeft van computers, of een “student aan huis” service. Het nadeel daarvan is dat deze mensen zelden verstand hebben van Lightroom Classic. Ik heb die kennis wél! Ik help je dus om te zorgen dat je problemen opgelost worden én dat Lightroom gewoon blijft werken zoals dat hoort.

Bij dit consult kom je bij mij langs in mijn workshopruimte in Kortgene (Zeeland) of ik kom naar jou toe. Maar het is ook goed mogelijk om via een beveiligde internetverbinding hulp te bieden. In dat laatste geval maken we gebruik van het programma Anydesk*.

Mischa, ontzettend bedankt voor de uitgebreide, duidelijke uitleg! Ik heb er echt heel veel aan gehad. Alles zal nu zeker een heel stuk georganiseerder worden! Je hebt me handige tips gegeven! :-)
Leonora

Een echte aanrader! Lightroom coaching via een online verbinding! Samen met Lightroomdokter Mischa de Muynck op 1 computer gewerkt en directe feedback en tips ontvangen! Vooraf een lijstje gemaakt met vragen en het uur supergoed benut door direct aan de slag te kunnen! Ik vond het ideaal, ik hoefde niet van huis en kreeg antwoord op mijn eigen vragen. Via telefoon en schermovername duidelijk te volgen! Nu kan ik weer vooruit, maar mocht ik weer vragen hebben, dan zou ik deze manier kiezen! Bedankt Mischa!

Marloes

Heb je problemen met Lightroom? Ik help je:

Consult in Kortgene

15per kwartier
  • starttarief €40,- eerste half uur
  • geen reiskosten

Consult in Kortgene

Je komt zelf op afspraak langs in Kortgene (Zeeland) in mijn workshopruimte. Je neemt natuurlijk je computer en eventueel foto’s op een externe HD mee. Onder het genot van een kopje koffie of thee help ik je met je Lightroom problemen. Het starttarief is €40,- voor het eerste half uur. Ieder volgend kwartier kost €15,-. In overleg is het ook mogelijk om een complete workshop op individuele basis volgen op deze manier.

Consult via Anydesk

15per kwartier
  • starttarief €40,- eerste half uur
  • geen reiskosten

Consult via Anydesk

We zetten in overleg een internetverbinding op tussen mijn en jouw computer via het programma Anydesk. We horen elkaar en ik neem je computer op jouw verzoek overnemen. Op die manier lossen we efficiënt je Lightroom problemen op. Deze optie is minder geschikt voor het volgen van een complete één op één workshop, maar bij uitstek geschikt om kleine zaken aan te passen of vragen te stellen. Het starttarief is €40,- voor het eerste half uur. Ieder volgend kwartier kost €15,-.

Consult aan huis

20per kwartier
  • minimaal 2 uur
  • reiskosten €0,49 per km

Consult aan huis

Heb je liever dat ik bij jou thuis kom? Dat is in overleg mogelijk. We maken vooraf een afspraak en de minimale tijdsduur voor een dergelijke sessie is 2 uur. Daarnaast zijn er de reiskosten voor mij vanuit Kortgene (Zeeland)
Wil je Lightroom helemaal van A tot Z uitgelegd krijgen, maar niet de reguliere workshop willen volgen? Dan is dit een optie. In deze optie is het mogelijk dat er maximaal 3 deelnemers zijn.

Hulp met Lightroom gewenst

Vul onderstaand contactformulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op en we spreken af hoe ik je kan helpen. Geef even aan op welke tijden je telefonisch bereikbaar zodat ik je kan bellen voor een afspraak.

*Wat is Anydesk?

Anydesk is een gratis programma waarmee ik op afstand je scherm over kan nemen. Er is een optie om te chatten en we kunnen elkaar horen. Voordat ik je computer over kan nemen, moet je me daar toestemming voor geven en jij kan de verbinding te allen tijde zelf direct verbreken. Zonder jou kan ik nooit in je computer. het is dus een veilige en makkelijke manier van hulp bieden. Anydesk wordt door de hele wereld gebruikt om mensen op afstand te helpen met computerproblemen.

Anydesk is gratis te downloaden vanaf deze website