Individuele begeleiding Lightroom

Met het consult help ik je ter plekke of via een internetverbinding met je Lightroomproblemen.

lightroomdokter helpt je

De lightroomdokter van HeelHollandFotografeert

Loop je vast met Adobe Lightroom? Heb je problemen met fotobewerking, het organiseren van je foto’s, ben je de foto’s kwijt of begrijp je de verschillende gereedschappen niet helemaal? Geen zorgen! De LightroomDokter van HeelHollandFotografeert staat klaar om al je Lightroom-problemen op te lossen. Ik heb verschillende gratis artikelen staan op deze website, maar soms is dat niet voldoende. In dat geval help ik je gewoon middels een Lightroom consult.

Ik zie vaak dat mensen gebruiken maken van iemand die verstand heeft van computers, of een “student aan huis” service. Het nadeel daarvan is dat deze mensen zelden verstand hebben van Lightroom Classic. Ik heb die kennis wél! Ik help je dus om te zorgen dat je problemen opgelost worden én dat Lightroom gewoon blijft werken zoals dat hoort. Zowel voor mensen die Windows gebruiken als mensen die een Apple Mac gebruiken.

Standaard doen we dat op afstand via een beveiligde verbinding. In dat geval maken we gebruik van het programma Anydesk*. Maar het is ook goed mogelijk om bij mij langs te komen in mijn workshopruimte in Kortgene (Zeeland) of ik kom naar jou toe.

Mischa heeft me boven verwachting geholpen. Hij wist snel wat het probleem was en vooral welke info ik nodig had om zelf verder te kunnen. Rustig en deskundig. Ik heb meteen zijn online training Lightroom Classic gekocht. Wauw, wat een duidelijke uitleg. Ik ga er makkelijk doorheen en kan heel eenvoudig iets terugvinden. En als ik toch een vraag heb, krijg ik in no time antwoord. Ik ben hier heel blij mee! Dank!

Judith
Mischa, ontzettend bedankt voor de uitgebreide, duidelijke uitleg! Ik heb er echt heel veel aan gehad. Alles zal nu zeker een heel stuk georganiseerder worden! Je hebt me handige tips gegeven! :-)
Leonora

Een echte aanrader! Lightroom coaching via een online verbinding! Samen met Lightroomdokter Mischa de Muynck op 1 computer gewerkt en directe feedback en tips ontvangen! Vooraf een lijstje gemaakt met vragen en het uur supergoed benut door direct aan de slag te kunnen! Ik vond het ideaal, ik hoefde niet van huis en kreeg antwoord op mijn eigen vragen. Via telefoon en schermovername duidelijk te volgen! Nu kan ik weer vooruit, maar mocht ik weer vragen hebben, dan zou ik deze manier kiezen! Bedankt Mischa!

Marloes

Heb je problemen met Lightroom? Ik help je:

Consult via Anydesk

15per kwartier
  • starttarief €40,- eerste half uur
  • geen reiskosten

Consult via Anydesk

We zetten in overleg een internetverbinding op tussen mijn en jouw computer via het programma Anydesk. We horen elkaar via de telefoon en ik neem je computer op jouw verzoek over. Op die manier lossen we efficiënt je Lightroom problemen op. Deze optie is bij uitstek geschikt om problemen op te lossen, kleine zaken aan te passen of vragen te stellen. Maar is minder geschikt voor het volgen van een complete één op één workshop.

Het starttarief is €40,- voor het eerste half uur. Ieder volgend kwartier kost €15,-.

Er is een toeslag op dit tarief van 25% voor weekends en feestdagen.

Consult in Kortgene

17,50per kwartier
  • starttarief €75,- eerste uur
  • geen reiskosten

Consult in Kortgene

Je komt zelf op afspraak langs in Kortgene (Zeeland) in mijn workshopruimte. Je neemt natuurlijk je computer en eventueel foto’s op een externe HD mee. Onder het genot van een kopje koffie of thee help ik je met je Lightroom problemen.

Het starttarief is €75,- voor het eerste uur (minimale afname). Ieder volgend kwartier kost €17,50,-. In overleg is het ook mogelijk om een complete workshop op individuele basis volgen op deze manier.

Er is een toeslag op dit tarief van 50% voor weekends en feestdagen.

Consult aan huis

20per kwartier
  • minimaal 2,5 uur
  • reiskosten €0,49 per km

Consult aan huis

Heb je liever dat ik bij jou thuis kom? Dat is in overleg mogelijk. We maken vooraf een afspraak en de minimale tijdsduur voor een dergelijke sessie is 2,5 uur. Daarnaast zijn er de reiskosten voor mij vanuit Kortgene (Zeeland)

Het tarief is €20,- per 15 minuten. Er is een minimale afname van 2,5 uur en ik reken reiskosten van en naar de locatie.

Wil je Lightroom helemaal van A tot Z uitgelegd krijgen, maar niet de reguliere workshop willen volgen? Dan is dit een optie. Er kunnen dan maximaal 3 deelnemers meedoen.

Er is een toeslag op dit tarief van 50% voor weekends en feestdagen.

🛠️ Deskundige hulp: Mischa, de Lightroomdokter van HeelHollandFotografeert heeft jarenlange ervaring en kent alle ins en outs van het programma.

🛠️ Persoonlijke aandacht: In een één-op-één sessie krijg je de volledige aandacht en begeleiding die je nodig hebt.

🛠️ Snel en Efficiënt: Bespaar tijd en frustratie door je problemen snel en efficiënt op te lossen.

Wat je kunt verwachten bij een privé sessie

🔧 Probleemoplossing: Of het nu gaat om technische problemen, organisatorische uitdagingen of creatieve obstakels, wij helpen je verder.

🔧 Praktische tips: Krijg handige tips en trucs om het meeste uit Lightroom te halen.

🔧 Toegankelijk voor alle niveaus: Of je nu een beginner bent of een gevorderde gebruiker, ik pas mijn hulp aan jouw niveau aan.

📅 Boek je Sessie:  Wacht niet langer en laat ons je helpen om weer het maximale uit je foto’s te halen! Vul onderstaand formulier in om een sessie bij de Lightroomdokter te boeken.

📸 Haal meer uit je foto’s met de hulp van de Lightroomdokter! 📸

Hulp met Lightroom gewenst

Vul onderstaand contactformulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk via de e-mail of telefonisch contact met je op en we spreken af hoe ik je kan helpen. Geef even aan op welke tijden je telefonisch bereikbaar zodat ik je kan bellen voor een afspraak.

Dat ligt er aan. De goedkoopste opties is als we het via een online sessie doen. Het starttarief bedraagt dan €40,-. En dat is een half uur. Als we langer nodig hebben, dan komt daar €15,- per 15 minuten bij.

Kom je naar mij in Kortgene, dan kan dat ook. Minimale tijdsduur is dan 1 uur en dat uur kost €75,-. Daarna komt er €17,50 per kwartier bij.

Wil je dat ik naar jou toe kom, dan kan dat ook. In dit geval betaal je altijd voor minimaal 2,5 uur en de kosten zijn in dat geval €20,- per 15 minuten (of €80,- per uur). Daarnaast reken ik mijn gereden kilometers en die kosten €0,49 per kilometer.

Er is een toeslag op de tarieven voor weekends en feestdagen. Die toeslag is 25% voor de online sessie en 50% voor een sessie in bij mij in Kortgene of aan huis. 

Ik gebruik daarvoor Anydesk. Dit is een programma dat door veel computer professionals gebruikt wordt om je op afstand te helpen.  Wat van belang is, is dat je weet dat jij altijd de verbinding kan verbreken en ik nooit zonder jouw expliciete toestemming in je computer kan komen.

Dat komt bijna nooit voor. Als ik je echt niet kan helpen, dan komen we daar snel achter, zeker binnen het half uur. En dan heeft het bijna altijd NIET te maken met Lightroom maar met de computer zelf.
Daarom vraag ik je ook altijd om je klachten in de email te zetten zodat ik een inschatting kan maken wat er aan de hand is.

Maar als ik je echt niet kan helpen, dan stuur ik je in ieder geval in de richting hoe je het wel op klan lossen en reken ik nooit meer dan het starttarief.

Stuur me een bericht via het contactformulier op deze pagina. Daar zet je in eerste instantie in een korte beschrijving in wat je probleem is. Ik mail je dan zo spoedig mogelijk terug en heb wellicht wat aanvullende vragen. In overleg plannen we dan een sessie in.

Hou er rekening mee dat ik niet altijd binnen een dag plaats voor je heb. Maar ik doe mijn best om je probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Let op, als je echt met spoed mijn hulp nodig hebt in het weekend of op een feestdag, dan is er een toeslag.

Eigenlijk zo weinig mogelijk. Zeker als je zaken kwijt bent. Doe dan bij voorkeur niets totdat ik je help.
Uit ervaring weet ik dat er niet zelden meer zaken mis gaan als je er zonder kennis aan gaat knutselen.

Ja, ik kan me voorstellen dat je ook wel even wil weten wie ik ben. Ik ben dus Mischa de Muynck, fotografie-coach. Ik ben al foto-coach sinds 2007 en geef ieder jaar veel cursussen voor beginners en gevorderden. Ook organiseer ik diverse speciale fotografie workshops . Ik gebruik sinds 2009 Lightroom en weet echt alles van dit programma.  Ik heb duizenden mensen een cursus gegeven in dit fantastische programma.Maar ik heb ook honderden mensen geholpen met hun problemen met hun foto’s en Lightroom. Als ik het niet kan oplossen, dan is het waarschijnlijk niet op te lossen….

Wil je referenties? Kijk hier bij Trustpilot maar eens.

*Wat is Anydesk?

Anydesk is een gratis programma waarmee ik op afstand je scherm over kan nemen. Er is een optie om te chatten en we kunnen elkaar horen. Voordat ik je computer over kan nemen, moet je me daar toestemming voor geven en jij kan de verbinding te allen tijde zelf direct verbreken. Zonder jou kan ik nooit in je computer. Het is een zeer veilige en makkelijke manier van hulp bieden. Anydesk wordt door de hele wereld gebruikt om mensen op afstand te helpen met computerproblemen.

Anydesk is gratis te downloaden vanaf deze website