Klantenservice HeelHollandFotografeert

Betaalmethoden

Bij HeelHollandFotografeert betaalt u eenvoudig en veilig via uw eigen bank met bijvoorbeeld Ideal of Bancontact. Wij werken samen met Mollie.

Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Je kunt ze zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar onze webshop gaat. Omdat wij het betalingsproces uit handen geven, zie je soms Mollie op je bankafschrift staan.

Terugboeken

Het terugboeken van een transactie loopt ook Mollie. Hierdoor kan er soms 1 á 2 werkdagen tussen zitten.

Verzending, Transport en levering

Vandaag besteld, is vandaag verstuurd!* Indien u middels bankoverschrijving betaalt, wordt uw bestelling bij ontvangst van het bedrag pas verstuurd. HeelHollandFotografeert gebruikt standaard PostNL voor de verzending

Wij streven ernaar uw bestelling z.s.m. te leveren (binnen 1 á 2 werkdagen).

Levering geschiedt op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Klachten

HeelHollandFotografeert vindt het van belang dat de kwaliteit van de cursussen en workshops op een hoog niveau is. Als er echter iets niet goed is, dan is het streven om dit op te lossen. Stuur dus vooral een bericht als je van mening bent dat er iets niet in orde is.

Als je gegevens deelt met HeelHollandFotografeert dan gaan we daar natuurlijk netjes mee om. We geven deze gegevens niet aan derden tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk om de cursus, workshop of dienst uit te voeren. In dat geval geven we alleen de noodzakelijke gegevens. Het privacy-beleid van HeelHollandFotografeert is hier te vinden.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van HeelHollandFotografeert staan op deze pagina in heldere taal uitgelegd.

Contactmogelijkheden

Wil je contact opnemen met Mischa, dat kan. Vul het contactformulier in of stuur een whatsappje


Andere vragen

De meestgestelde vragen staan hier bij elkaar.