Gallery “avond” september 2015

Voor de maand-opdracht van september 2015 “avond” kwamen meer dan 100 inzendingen binnen. Dat zijn er minder dan normaal, maar avondfotografie is dan ook een ‘vak apart’.
Er is weer een selectie gemaakt van 10 foto’s. Op de Facebook-pagina van HeelHollandFotografeert kon je middels een ‘like’ stemmen op je favoriet.
De winnende foto is gekozen door de stemmen van het publiek en de vakjury te middelen. De foto met de meeste stemmen van het publiek kreeg 10 punten, de foto met de minste stemmen 1 punt. De vakjury heeft ook stemmen gegeven van 1-10 (van hoogste gewaardeerd naar laagst gewaardeerd. Het is is altijd vreemd om een prachtige foto (want dat zijn het allemaal) een 1 te moeten geven, maar we beseffen ons dat dit geen waardeoordeel van een 1 is.

 

Inmiddels is bekend dat Ruurd Visser met deze foto de winnaar is geworden van deze maand-opdracht. Hieronder zie je met welke (prachtige) foto. Ruurd krijgt van Shoot and Hang deze foto thuis gestuurd en mooi afgedrukt.

Ruurd Visser

Ruurd Visser, de winnende foto

 

Hier is de selectie van 10 foto’s, deze fotografen krijgen sowieso de eeuwige roem.

Klik om de foto in groot formaat te bekijken

Wil je ook mee doen aan de maand-opdracht en eeuwige roem verdienen (en als winnaar zelfs je foto afgedrukt aan de muur)? Er is altijd weer een nieuwe maand-opdracht. De volgende opdracht (oktober/november) is “Najaar”

 

Reacties

Reageer