Gallery “Buiten”
mei/juni 2016

Wat kwamen er weer mooie, leuke en ontroerende foto’s voorbij bij de inzendingen van de opdracht “Buiten”. Het was niet makkelijk, maar hier is de top-10

De winnende foto wordt gekozen door de stemmen van het publiek en de vakjury te middelen. De foto met de meeste stemmen van het publiek krijgt 10 punten, de foto met de minste stemmen 1 punt. Het stemmen kan je doen door een ‘like’ te geven op de betreffende foto op de Facebookpagina van HeelHollandFotografeert. De vakjury zal ook stemmen geven van 1-10 (van hoogste gewaardeerd naar laagst gewaardeerd). Het is is altijd vreemd om een prachtige foto (want dat zijn het allemaal) een 1 te moeten geven, maar we beseffen ons dat dit geen waardeoordeel van een 1 is.

Deze foto van Amanda Blom is de winnaar geworden. Amanda krijgt bericht en mag snel haar foto laten afdrukken en inlijsten bij Shoot and Hang.

Amanda Blom

Amanda Blom

Hier is de selectie van 10 foto’s, deze fotografen krijgen sowieso de eeuwige roem.

Klik om de foto in groot formaat te bekijken

Wil je ook mee doen aan de maand-opdracht en eeuwige roem verdienen (en als winnaar zelfs je foto afgedrukt aan de muur)? Er is altijd weer een nieuwe maand-opdracht.

Reacties

Reageer