Gallery “Hoog”
maart/april 2016

Het was geen makkelijke opdracht, “Hoog”. Deze keer kwamen er net iets meer dan 100 inzendingen binnen. Maar ook deze keer is er weer een top-10 gekozen.

De winnende foto wordt gekozen door de stemmen van het publiek en de vakjury te middelen. De foto met de meeste stemmen van het publiek krijgt 10 punten, de foto met de minste stemmen 1 punt. Het stemmen kan je doen door een ‘like’ te geven op de betreffende foto op de Facebookpagina van HeelHollandFotografeert. De vakjury zal ook stemmen geven van 1-10 (van hoogste gewaardeerd naar laagst gewaardeerd). Het is is altijd vreemd om een prachtige foto (want dat zijn het allemaal) een 1 te moeten geven, maar we beseffen ons dat dit geen waardeoordeel van een 1 is. HET STEMMEN IS KLAAR, de winnaar is bekend!

Deze foto van Erik Frings is de winnaar geworden. Erik krijgt bericht en mag snel zijn foto laten afdrukken en inlijsten bij Shoot and Hang.

Erik Frings

Erik Frings

 

 

 

 

 

 

Hier is de selectie van 10 foto’s, deze fotografen krijgen sowieso de eeuwige roem.

Klik om de foto in groot formaat te bekijken

Wil je ook mee doen aan de maand-opdracht en eeuwige roem verdienen (en als winnaar zelfs je foto afgedrukt aan de muur)? Er is altijd weer een nieuwe maand-opdracht.

Reacties

Reageer