Gallery “Jouw zomermoment”
juli/augustus 2016

De winnende foto is gemaakt door Rob Hermans. Rob krijgt zijn foto thuis mooi afgedrukt en ingelijst. Een prijs beschikbaar gesteld door Shoot&Hang:

Rob Hermans

Rob Hermans

 

Het was een beetje een kwakkelzomer. Dus de zomermomenten waren erg divers deze keer. Ruim 200 inzendingen deden mee aan de wedstrijd en ook deze keer waren er weer heel veel fraaie inzendingen bij. Hier is de top 10.

De winnende foto is gekozen door de stemmen van het publiek en de vakjury te middelen. De foto met de meeste stemmen van het publiek kreeg 10 punten, de foto met de minste stemmen 1 punt. Het stemmen kon je doen door een ‘like’ te geven op de betreffende foto op de Facebookpagina van HeelHollandFotografeert. De vakjury heeft cijfers gegeven van 1-10 (van hoogste gewaardeerd naar laagst gewaardeerd). Het is is altijd vreemd om een prachtige foto (want dat zijn het allemaal) een 1 te moeten geven, maar we beseffen ons dat dit geen waardeoordeel van een 1 is.

Hier is de selectie van 10 foto’s, deze fotografen krijgen sowieso de eeuwige roem.

Klik om de foto in groot formaat te bekijken

Wil je ook mee doen aan de maand-opdracht en eeuwige roem verdienen (en als winnaar zelfs je foto afgedrukt aan de muur)? Er is altijd weer een nieuwe maand-opdracht.

Reacties

Reageer